Pölyt pois

Effects Transition

Anssilla on blogi, jota se ei ole päivittänyt sen jälkeen kun tuli Luoviaan.

Höpö höpö! Jopa ja peräti neljä merkintää sitten loppuvuoden 2007! (joista yksi kyllä aika testiluonteinen) Tuohon yllämainittuun liittyi vielä jotain muutakin, taisi olla luonnehdintaa työkavereista, mites se meni Mikko?

Joka tapauksessa sivuille lisätty mullistavana ominaisuutena facebook-lätkä ja lisää kilkuttimia on jonossa kaikista muistakin mikrojankutuspalveluista. Ehkä jo ensi vuonna!

4 thoughts on “Pölyt pois

  1. anssi says:

    No mutku. Enhän mä nyt ihan laakereillani oo makoillut, vilkaisin just että oon ns. tällä välin tunkenut flickriin reippaat 2500 kuvaa – sillä lailla löyhällä seulalla että hetkien tallennus voittaa teknisen ja visuaalisen säädön. Oikein jännittää, että mitäköhän se Anssi tänne keksii!

Comments are closed.