Täälläkin

“Oletteko nähneet päiväkirjani avainta?”, sanoo tuossa pääotsikon alla satunnaisesti, aika osuvaa. Oon näköjään siirtänyt aktiivisuuteni flickr-virran päivittelyyn enemmän ja vähemmän valokuvauksen ihanteita myötäillen. Karamelli huutaa uutta wordpressiä sisuksiinsa, mutta katsotaan nyt vielä hetki kumpi aktivoituu ensin. Spam-artistit vai isäntä itse.

Valokuvauksesta voi samaan hengenvetoon nostaa pari viime aikain kiinnostavaa juttua. En tiedä missä vaiheessa Apple on julkaissut ensimmäiset Pro-artikkelinsa suomeksi, mutta nyt niitä ainakin on ja joukossa mm. Seilo Ristimäki. Mainospaminaa, mutta hyvin toteutettua ja edelleen Iloisen liftarin blogista löytyy vähemmän välineluettelomaista juttua.

Toiseksi ja lyhyemmin: Industrial Decay. Hylättyjä paikkoja, hienoja kuvia.

One thought on “Täälläkin

  1. Anssi says:

    Testaan että toimiiko täällä edes kommentointi kaiken spam-virittelyn ja -suojautumisen jälkeen…

Comments are closed.