ja tuomariston pisteet

Maanantain Hymypoikailta kouluarvosanoin.

*Hymypoika: 7* (“leffa”:http://www.hymypoika.net/)
Ristiriitaisia ajatuksia, tunnelmaltaan ajoittain lähellä Lilja 4-everiä, tummia sävyjä. Irrallisia kevennyspätkiä, joista muutama sentään aidosti huvitti. Useita hienoja kuvia, paljon “DJBB:n”:http://www.donjohnsonbigband.com/ musiikkia, mutta mitä se “Kerkko”:http://www.kolumbus.fi/kerkko.koskinen/ tähän oli tehnyt? Äänimaisemaa? Minulta ainakin meni ohi.

*Killer: 8* (illan tähtibändi)
Siiri Nordinin laulua kuuntelee mielellään, livenäkin. Lyhyt keikka ja esiintyminen ensimmäisenä hieman ihmetyttivät, mutta muuten ei mitään valittamista.

*Jaajo Linnanmaa: 4*
Illan “isäntä” ei millään kyennyt olemaan kysymättä jokaiselta haastattelemaltaan näyttelijältä jotain niistä seksikohtauksista. Oikeastaan herra ei muusta puhunutkaan. Paitsi juomatarjoilusta. “Sanavalmis ja persoonallinen juontaja”:http://www.dexviihde.fi/suomi/artistit/jaajolinnonmaa/index.php, ei, ei, ei. Myötähäpeämme oli suurta ja haastateltavatkin vaivaantuneita. Kiertueväsymystä?

*Ripsipiirakka: 5* (pim**ipunkpändi)
Arvosana nousee vitoseen ainoastaan siksi, että keikka alkoi käännöscoverilla Take on me, alkuperäisesittäjänään A-Ha.

*Versus: 7* (tulokas)
Ehkä näistä vielä tulee jotain, hittibiisi Hymypoika kuulosti ylivoimaisesti parhaalta, mutta eivät ne loput biisit mitenkään kelvottomia olleet. Kahden laulajan hyödyntämistä lisää niin hyvää tulee.

*Amarillo: 5* (juhlapaikka)
Suomen huonointa musiikkia ja kaupan päälle vielä kohtuuttoman lujaa. Ennen tätä iltaa luulin, että lounastuntien soittolista on hirveyden huippu. Eipä ollutkaan.