14. syyskuuta 2006

Rotesti!

Ai että blogeihin on vaikea saada kommentteja? Ja vielä vaikeampaa on saada ihmiset kommentoimaan omalla nimellään? Ei näköjään.

Avokatsomossa lähdettiin hakemaan muutosta Salibandyliigaan määrätylle ns. vaihtoaitiosäännölle ja protestilista on täyttynyt vauhdilla. Tiistaina aloitetulle listalle on tällä hetkellä vahvistettu vajaat 150 nimeä (kaikkiaan n. 350:stä liigapelaajasta ja -valmentajasta) ja kommenttilaskuri tikittää kohti kahtasataa protestia.

jutun sepitti ansik kello 1050 | vastapalloa (0)

8. syyskuuta 2006

Mahtavaa paperia!

Ensin pikaviestimestä hyökkäsi tämä:

Hetimiten piti katsoa myös osat kaksi ja kolme.

Tuubin syövereistä löytyi linkkiä eteenpäin: Stenforsin blogi - Myyntimies Helvetistä ja tietysti myös Instant Paper. Energistä tavaraa, paperin maailmassa viiletetään kuin The Officessa ikään. Viraalia? Häröilyä? Tiiä hänt', mut nelosjakson haluan nähdä.

Et kiitokset lähteille, J & V.

jutun sepitti ansik kello 2227 | vastapalloa (2)

Uoma

uoma

Valokuvatorstai aiheuttaa suorastaan säännöllisen päivityksen. Justhan minä viime viikolla... Kuudennessatoista haasteessa ihmetellään teemalla uoma. Poikettiin lauantaina Halistenkoskella.

Flickrin maantiedontunti on aika kiintoisa uusi ominaisuus. Siitä vaan viskomaan kuvia kartalle jos tili löytyy. Sanovat sellaista geotaggingiksi. Pörinäsana.

jutun sepitti ansik kello 0027 | vastapalloa (3)
proud member of underachievers international - anssi koskinen