19. huhtikuuta 2006

Avara luonto

orava vs. tikka

Ns. lintuputki on aina jossain muualla kun elukoita osuu etsimeen, mutta siitäkin huolimatta: Avara luonto -kuvasetti. Mukana orava, tikka ja pari vesisiivekästä.

You're the only person who has used "avaraluonto" as a tag, sanoo flickr.

jutun sepitti ansik kello 1147 | vastapalloa (0)

Musta lumi

musta lumi - talvi näkemiin

jutun sepitti ansik kello 1024 | vastapalloa (1)

17. huhtikuuta 2006

Wheeeee

Naurattaako tämä vain pienten lasten kanssa asuvia vai mitä hittoa? Katson vielä kerran.

(tuolta, kiitos)

jutun sepitti ansik kello 2115 | vastapalloa (0)

12. huhtikuuta 2006

Hersyvä lainaus

"Siellä Didi tilaa kanapurilaisen / ja mä bongaan Timo Rautiaisen."
"Mul on kollega / joka huoltoasemalla."

Jukka Poika ja Jenkkarekka: Kollega rock.

jutun sepitti ansik kello 2359 | vastapalloa (0)

tee ja lasi

Teepaitablogi starttasi tuossa viime viikolla ja eilisen puolella kelkkaan hyppäsi myös allekirjoittanut. Ei voinut mitään, pakko oli, olenhan kuitenkin armoitettu tekstiilinnäprääjä ja paitabongaaja.

Samaan aikaan paikallispostista toimitettiin odotettu, vähän ruttuunkin mennyt pahvilaatikko, joka kuitenkin sisälsi hyvin pakattua ja ehjää optiikkaa. Reilun kuukauden sarjaa laulanut iso musta minolta sai jatkeekseen valovoimaisen perusputken mallia F/1.7 50mm. Jatke on ehkä vähän väärä sana kun objektiivi näyttää hukkuvan pelkän salamalipan alle, mutta yksinkertainen ja pieni on kaunista. Tuntuisi toimivan, tämä pitää koeajaa myös urheilun hämärissä temppeleissä.

jutun sepitti ansik kello 0027 | vastapalloa (1)

6. huhtikuuta 2006

Tuubaa tännekin

YouTube on videopalvelu. Borat on fiktiota, joka uppoaa tai uunottaa. Napakka, vähän vajaa puolituntinen pukumiehemme seikkailuja.

jutun sepitti ansik kello 0017 | vastapalloa (1)

Viisi parasta konserttikokemusta

Parhaita tai jotenkin vaan mieleenpainuneita elävän musiikin kokemuksia kyseltiin ilmeisesti ekana Räpyläpölkyssä. Ekat viisi editoriin pompannutta tässä, mitäpä noita sen enempää vatvomaan. Vuosiluvut ovat näköjään painuneet mieleen hyvin heikosti, eikä jaksa tonkia. Siispä:

Apocalyptica, Mikaelin kirkko
Kahdella näiden keikalla olen ollut, tämä oli toinen. Sellojen alarekisteri ja poikkeava ympäristö jäivät mieleen parvelta ihmetellessä.

Kotiteollisuus, Semifinal
Tomusta ja tuhkasta -levyn aikoihin. Loppumetreillä ukot ja jotain yleisöä ihan Aatameina heilumassa lavalla. En oo sitten koskaan käynyt itse Tavastialla.

Don Johnson Big Band, Provinssirock (teltta siellä jossain takana)
Ekan levyn jälkimainingeissa, soittivat muistaakseni samaan aikaan Ismo Alangon kanssa pukeutuneena mustiin hevipaitoihin á la Kreator.

Limonadi Elohopea, Bar Hugo
Täydellinen paikka, aika ja tunnelma.

Rammstein, Helsingin jäähalli
Notta pommeja ja poljentoa. Jaaaaa!

jutun sepitti ansik kello 0003 | vastapalloa (1)

3. huhtikuuta 2006

Keskisormi märässä sormikkaassa

Kotimatkalla sohjoa ja maksimikokoisia lumirättejä päin näköä. Kengät kastuivat fillarinkin selässä.

Sata metriä ennen kotiovea vastaan tulee ensimmäinen sankari loskaharjanteen päällä kadetillaan surffaten. Ropiseva suihku iskeytyy polviin asti. Puolen sekunnin harkinnan jälkeen heiluttelen sormimerkkiä loittonevan kotteron perään. Itse en sitten millään pystynyt väistämään enempää. Oli siinä tiellä sohjotonkin raide.

Vahingosta viisastuu sen verran, että 50 metriä ennen maalia kohdattu toinen samanmoinen väylänraivaaja ehtii saamaan terveiset tuulilasin kautta viestitettynä. Lätisevä lumimössö iskeytyy reisiin asti. Kurvaus kotiin ja varusteiden purku suoraan pesuhuoneeseen.

Kevät. Kaunista.

jutun sepitti ansik kello 1850 | vastapalloa (1)
proud member of underachievers international - anssi koskinen