23. maaliskuuta 2006

Nukkumaan!

atk-nukkumatti

jutun sepitti ansik kello 0021

22. maaliskuuta 2006

Sumennetaan kiroilevat suut

Mul oli tää idea, mut en osannut toteuttaa... Esisensuroituja MTV-yhteensopivia t-paitoja.

Tarkalleen ottaen suunnittelin sellaista sumennettua MTV-logoa t-paitaan ja tarkkana poikana olisin halunnut siihen aidon MTV-sumutuksen pikselöinnin sijaan. Yhtä kaikki, tekemättä jäi, mutta onneksi joku muu teki.

Noista MTV:n sumuista pitää tässä yhteydessä pakosti mainita kanavan erikoinen, kohderyhmään taatusti uppoava erikoistemppu: matalalantiofarkuissa härskisti vilkkuvan persvaon sensurointi. Siinä kiteytyy koko kanavan nykytila.

Samaan syssyyn vielä nämä: satiiri.org ja suomalaiset sananlaskut Wikisitaateissa.

"Vältä keskinkertaisuutta, ole reilusti huono."

jutun sepitti ansik kello 2139 | vastapalloa (0)

21. maaliskuuta 2006

Avopiikki

Samuli Dägässään jo raportoikin Avokatsomon viime aikojen ruuhkasta, mutta pitäähän sitä hehkuttaa täälläkin.

Ryntäyksessä haaviin saattaa toki tarttua muutama suomalainenkin vakilukija, mutta kai tämä jääkiekkomaista tuleva trafiikki jossain vaiheessa hiljenee. Nyttemmin jäädään päivävisiiteissä jo alle kymmenentuhannen, joten merkkejä rauhoittumisesta on ilmassa.

Maaliskuun yksittäiset kävijälukemat ovat tällä hetkellä 323110 (kolmesataakaksikymmentäkolmetuhatta satakymmenen) hiirenkliksuttajaa. Kovat lukemat.

jutun sepitti ansik kello 2321 | vastapalloa (0)

Kopiot kunnossa

rot Varmuuskopiointi, se on kova juttu. Talvilomalta palattuani kotikoneen kovalevykin halusi lomalle ja ilmoitteli kauniisti hajoavansa ihan just tai ainakin lähiaikoina. Kilometrit tulivat siis täyteen, mutta kerrankin olin valmistautunut, kiitos vaan Omenatarhaan valistuksesta. Melko korvaamatonta valistusta siinä vaiheessa kun ei tarvitse poltella varmuuskopioita viittä vaille romulta kovalevyltä.

Aikaisen hoidon myötä likimain kaikki saatiin talteen siltä rampalevyltäkin, joten myös säädön määrä jäi minimiin. Kerrankin näin, kaikkia niitä salasanoja olisikin ollut melko keljua etsiä muistilapuilta ja sähköposteista. Tiikerikin loikkasi kehiin samassa mylläkässä.

jutun sepitti ansik kello 2028 | vastapalloa (0)
proud member of underachievers international - anssi koskinen