26. lokakuuta 2005

Blogos... plok plok

Kas, Hesarin koirablogista löytyi etäinen tuttu - Belinda. Karvakuono on esiintynyt isäntänsä Jarmo Lundgrenin yhtyeen Multimediakonsulttien levynkansissa ja olenhan minäkin otuksen tavannut. Joskus kahdeksan vuotta sitten työhaastattelussa heti toisena tyyppinä toimitusjohtajan jälkeen. Ensimmäinen haastattelukysymys olikin, että olenko kenties allerginen.

Lundgren näyttää bloggaavan myös Retromanian puolella. Sinne se paussilla olevan tyhjiö-postituslistan ylijäämäenergia siis menee ja muutkin kirjoittavat näyttävät olevan samalla listalla pyörineitä. Siellä sitä mennään marginaalista valtamediaan vai miten se vanhojen partojen narina menee? Minusta tämä on kuitenkin hyvä juttu, en narise.

Herr Pinserin, Samin 1-2-3-4 -meemi on muuten varsin pätevä. Kyllä täältä linkkiä pesee. Ykköslinkitys sopii olla tuo Retromania, jonka löysin muuten Tervatehtaan kautta. Ja Tervatehtaan koto pitää myös eläintarhaa.

Kakkoslinkiksi päätyy aika suurella satunnaisuudella Lettukestit. Lempeä nimi ja siellä jossain on satanut lunta. Tännekin lupaillaan jotain sellaista ja niinpä tuossa takana pönöttävä aurinkovarjokin siirtyi talvehtimaan varaston suojiin.

jutun sepitti ansik kello 0007 | vastapalloa (2)

11. lokakuuta 2005

Mihin tämä pinkkien vaatteiden virta johtaa?

poski

Hei vaan, täällä on kuulemma kovasti latailtu sivua kuvapäivityksen toivossa...

jutun sepitti ansik kello 0028 | vastapalloa (6)

9. lokakuuta 2005

Seitsemisen hyperlinkkiä sunnuntaiehtoolle

jutun sepitti ansik kello 2315
proud member of underachievers international - anssi koskinen