24. elokuuta 2005

Sarjakuvatus

Sin Cityn leffasovitus oli mainio, Chris Bishopin sika&tyttö-sarjis Her on mainio myös ja kas näin ne yhdistyvät yhdeksi stripiksi.

jutun sepitti ansik kello 1429

11. elokuuta 2005

Irtokarkit koko kesältä

jutun sepitti ansik kello 2237

9. elokuuta 2005

Takkahuoneen sohva

Olin sitten viivytellyt langattoman verkon softapäivitystä kuukauden pari sillä perusteella, että jos se kerran toimii niin mitäpä sitä virittämään. Vaan enpä päivittänyt vielä siinäkään vaiheessa kun toiminta muuton jälkimainingeissa ensin yski ja lopulta loppui miltei kokonaan.

Parin päivän hetkittäisen ihmettelyn ja tämäniltaisen tunnin intensiivipähkäilyn jälkeen muistin ohjelmistopäivityksessä roikkuneen Airport-paketin ja homma näyttäisi olleen just siitä kiinni. Että olinkin nokkela niissä omissa viritysyrityksissäni.

Tämän uuden kotikaupunginosan (opaskartta ei ole ihan google earth vaan ei ihan huonokaan) nimi palautti googlesta aikakonemaisesti ajan jota en ole edes nähnyt. Raitiovaunut Turussa.

Ja tuo edellisessä merkinnässä uhottu pyöräily oli yhtä vesisadetta ja punaisia valoja. Karaisevaa siis.

jutun sepitti ansik kello 0024 | vastapalloa (0)

8. elokuuta 2005

Lämmittelenpä tätä blogotinta hieman

Sinä päivänä kun hänen työmatkansa oli ensi kertaa koko mittavan työuran aikana yli kilometrin, sinä päivänä taivas repesi. Onneksi on edes sadeviitta. Aamulla matka taittui kepeästi rullaillen 14 minuuttiin, saapa nähdä mihin pisaroita väistelevä, maanantaivimmalla etenevä viittasankari pystyy.

jutun sepitti ansik kello 1605 | vastapalloa (0)
proud member of underachievers international - anssi koskinen