28. huhtikuuta 2005

Katos kun multa putosi pari nimeä...

khilou, Haakana & Haakanan powerpoint, Toivoniemi, Marjut, merten, M. Pohjola, Fabula-Jaakko, Nea, Julius, Mindy, Saunasiideri, Sedis, Jere, Jussi ja tietysti Pinserin Sami. Jollakin tavalla tavattuja, ainakin bongattuja. Joku taatusti unohtui ja järjestys on ihan hatusta. Meitä länsirannikon määmää-blogottajia oli paikalla ilmeisesti kaikkiaan kolme kappaletta.

Samuli raportoi reissusta Avokatsomossa & Dd:ssä, joista ensimmäistä siellä edustimme. Se viimevuotinen kuukkeli jäi tosin edelleen uudempaan pääkaupunkiin. Muistiin tallennetaan myös, että sählymaaottelu pitää järjestää (joukkueet Itä-Ruotsi vs. Länsi-Venäjä, © sedis). Paikkana varmaankin Turku, täällä on noita alan tapahtumia ollut siinä määrin hintsusti.

Hyvät kemut vaikka kaukaisten kansojen täytyikin lähteä vähän muita aikaisemmin kotiin.

jutun sepitti ansik kello 2133 | vastapalloa (0)

20. huhtikuuta 2005

NASSA

Tämä ei kumma kyllä ole pompsahtanut seuraamistani blogeista vastaan, joten täytän linkitysvelvollisuuteni ja vinkkaan mainioon dokumentääriin: The Negro Space Program - The shockin-but-false story of America's blackstronauts.

(multimediakonsulttien tyhjiö-listalta tämä, kiitos sinne.)

jutun sepitti ansik kello 2207

19. huhtikuuta 2005

Karamelli laihduttaa

On tämäkin kun yhtään ei blogota, mutta silti pitää vaivautua siivoamaan nurkkia ja keventämään kuvakuormaa kun tasaisen vauhdin taulukko ennustelee liikennekapasiteetin ylitystä ennen kuun vaihdetta.

Queens of the Stone Age on ollut viime aikoina voimasoitossa omilla listoillani, joten miksipä en linkkaisi kuningattarien lähisukuun - Kuolonmetallin Kotkiin. Sieltä löytyy teaseri (Quicktime 4,1 Mt) uuteen materiaaliin liittyen. Death by Sexy lienee nimi, jonka alla tämä CD+DVD-yhdistelmä ilmestyy. Åke Blomqvistin henkeen veivaavien rokkareiden myötä - oikein hyvää yötä!

jutun sepitti ansik kello 0023

8. huhtikuuta 2005

Pöntöstä kuuluu blog

Joskus blogiuutuuksia tuli vahdattua tarkemminkin, mutta viime aikoina kurkistukset sinne suuntaan ovat olleet vähissä. Kun sitten viimein päätän kurkistaa, jotain osuu tuulettimeen heti ensi klikkauksella.

Vaan löytyyhän tuolta uutuuksista myös Avokatsomon likikaima Katsomo.

jutun sepitti ansik kello 0020
proud member of underachievers international - anssi koskinen