31. maaliskuuta 2005

Talvilomalta kevääseen

Ei ole ennakoitua aprillia tämä, joku karamellin toimitushuoneessa kompastui julkaisuvipuun ja nyt on hätä kyseessä. Kirjaimia putkeen ja linkkejä - ihania linkkejä pitää taas pajautella menemähän.

Kiitettävän pitkä, mutta voittopuolisesti unten mailla sujunut lento Bangkokista palautti Suomeen eilisaamuna. Ei palovammoja, ei tuntemuksia maanjäristyksestä eikä ainakaan toistaiseksi oikein minkäänlaista uupumusta aikaerosta. Noiden sijaan mukaan tarttui mukava kasa kuvia, muutamalta kilolta tuntunut annos kosteutta matkalaukun vaatteissa ja myös harkittua lisäpainoa mukaan tarttuneista t-paidoista ja muista asusteista.

Tapasimme myös herra/rouva Ravun. Kaverin koko arviolta puolisen senttiä.

jutun sepitti ansik kello 2224

17. maaliskuuta 2005

Omput

Tänään merkinnät ovat napakan linkkipitoisia. Omppuhuumoria Wulff & Morgenthalerin tapaan ja Pimp my shuffle.

jutun sepitti ansik kello 2039

Peruukkibloggausta

Martti Servo blogg.. ei vaan pitää nettipäiväkirjaa Imagen sivuilla.

jutun sepitti ansik kello 1711

Viittaus urheiluun

Turussa koettiin tänään (harvinaista) aitoa ja äänekästä urheilutunnelmaa. Avokatsomo oli paikalla ja roikkui vaaroja halveksuen verkossa kiinni pari viimeistä erää. Langattoman yhteyden kaukalon äärelle tarjosi Turun Pallosalit. Notta tulipahan kokeiltua.

jutun sepitti ansik kello 0015

15. maaliskuuta 2005

Irtokarkit viikolle 11

Lisäksi tahdon pilata puhtoisen linkkimerkinnän lääketieteellisesti mitatuilla faktoilla herra Koskisesta. Sydänfilmi on muuten normaali, mutta pulssi kovin hidas. Pitkäveteinen leffa ilman rytminvaihdoksia? Keuhkot piti kuvata kahteen kertaan. Ensimmäisestä otoksesta jäi osa pois koska keuhkot olivat "niin pitkät".

jutun sepitti ansik kello 2046

14. maaliskuuta 2005

Päivityspaussille välipiiskaa

Ei hitto vie mikä päivityspaussi. Tästä on tullut jo muutama huomautuskin. Päivityskone oli toki tuntemattomasta syystä levällään päivän pari korjautuen sitten itsestään, mutta ei kai se syyksi kelpaa.

Kuvalokin puolella paussi on vielä mittavampi, mutta heitänpä tämän vinoutuneen tampere-otoksen ihan tänne pääsalin puolelle.

Linkkikonetta potkitaan käyntiin, katsotaan josko jotain riman ylittävää/alittavaa materiaalia löytyisi. Näyttäisi olevan maanantai, kansi kiinni.

jutun sepitti ansik kello 0138
proud member of underachievers international - anssi koskinen