25. helmikuuta 2005

Nopee tukanleikkuu

Juttu menee niin, että olen irtisanoutunut. Eilen oli viimeinen työpäivä vanhassa paikassa ja tänään olen harrastanut talvilomaa. Juonut teetä ikkunan ääressä kadulla tarpovia ihmisiä katsellen. Kalsareissani. Uudet seikkailut alkavat ensi viikon tiistaina ja sitä ennen pitäisi käydä taistelemassa sählytiimin sarjapaikasta Ahvenanmaalla. Me tulemme ja syömme ranskanperunanne.

Parturissakin kävin ja ostin matkalta sarjakuvan.

Pimpzilla on kova (kiitos Kasaan), uus Liekki on kova ja Team America ei ihan niin kova, mutta pari kovaa biisiä siinäkin.

jutun sepitti ansik kello 1612 | vastapalloa (0)

21. helmikuuta 2005

Koneiden korjaamisesta

Ennen muinoin koneita kai korjattiin. Nykyään niitä saatetaan yrittää korjata ja sitten tilataan tilalle uusi. Kamera tuli viimein "huollosta", johon vein sen tuossa tammikuun alussa.

Onhan se ihan hienoa saada käteen täysin naarmuton ja uutuuttaan hohtava laite takuuhuoltona, mutta kävin vain miettimään että sepä vasta hienoa olisikin jos laitteen voisi näissä tapauksissa saman tien päivittää uudempaan. Sopuhintaan. Kun kerran uusi tilattiin joka tapauksessa ja kun tuota uudempaa S70-mallia olisi saanut ihan mustana ja kaikkea...

Vaan ehkä kuitenkin pärjään tällä uusvanhallakin.

jutun sepitti ansik kello 1409

15. helmikuuta 2005

Irtokarkit viikolle 7

jutun sepitti ansik kello 1221

5. helmikuuta 2005

Drinkkivinkki yöstä

Ensimmäinen testiajo eilisiltana, julkinen ensiesiintyminen tänään ravintola Kertussa: Hanutski (koko nimi Yhren Tähren Hanutski). Se on kaksi senttiä jaloviinaa, kaksi senttiä kinuskikastiketta. Sekoitetaan jos huvittaa, voi vaikka purskuttaa suussa. Valion kinuskikastike on testien perusteella sopivan notkeaa.

Eipä tässä muuta, Kerttu on siitä kiva että se on savuton. Ja meillä on Hannu mukana! Ja lähetys tulee suorana tämmöisestä noksun kommunikaattorista, ihana laite!

jutun sepitti ansik kello 2305 | vastapalloa (0)

2. helmikuuta 2005

Mahnamahna

Jos tämä ei piristä, peli on menetetty. The Muppet Show, ensimmäinen tuotantokausi vuodelta 1976: Mahna Mahna (MPEG-video 22,8 Mt). (Tämän merkinnän lähisukulainen asuu pakatun musiikin keräysastiassa.)

jutun sepitti ansik kello 1308
proud member of underachievers international - anssi koskinen