namulogo karamelli.com makean nälkään! curriculum vitae portfolio noin 400 tapaa jatkaa matkaa
palautemurunen kikkailuosasto
       
       
       
   
  pikseliä nassuun    what the..? in english

31/10/002  lapsen silmin

kurt, viis ja puoli vee sisällöntuottajana valokuvalokissa :) nuorena se on vitsa väännettävä.

kuution taannoin esittelemä photoblogs.org tarjoaa paljon muitakin komeita kuvakoosteita, kuten quarlon. (varsin suomalaisia syksykuvia, on meillä niin ainutlaatuinen luonto ;)

pakkolinkin paikka (via pekkaspace): multimediakonsultit ja ihka omat nettisivut. herrat ensi keskiviikkona säätämöllä limonadi elohopean ja terhon kera. kevyt konsultointi arjen keskellä lienee paikallaan.

 

28/10/002  bakeable type

underwaren typografia-workshopin tuotoksia: bibbarsgaaggel ala memon :)

villiintynyt salibandy-katsoja. vitosdivarin ottelussa lauantai-iltana.

 

25/10/002  statistiikkaa

tuhat latausta rapsahti poikki eilen, että kiitti vaan ja uteliaana sieluna lisäsin tuonne hännille toisenkin laskurin. parhaat tiedot irtoavat tietysti lokitiedostoista, mutta kun ei nyt tähän hätään ole käsillä hyvää (ja ilmaista) mac-softaa niin antaa olla.

merten murahtaa tyttökalentereita netistä tonkiville ja kerää varmasti samalla jälleen muutaman uuden google-seikkailijan sivulleen. noidankehä, vaikka eiväthän "väärillä" hakusanoilla sivuille eksyvät ihmiset varsinaista vahinkoa sivustolle aiheuta.

tyttökalenterin ja harjoitusohjelman yhdistäminen on kyllä epäilemättä toimiva veto, treenit (tai edes treenisivu) saattavat jopa jäädä yhdelle tai kahdelle pelurille mieleen. harkintaan.

yllättäviä naamoja ylen kulttuuriuutisissa: toimitusjohtaja hongisto (real video) aka betoniraudoittaja of love

 

24/10/002  katsaus tulevaan

tänään lyhyesti ja informatiivisesti:

04/11 sweatmaster: sharp cut
08/11 gta: vice city: do the don johnson :)
12/11 hellacopters@säätämö
24/12 niskavillojen tiernapoika-näytelmä "parhaaseen ruokailuaikaan 16:30"

rankka tarina urheilun maailmasta.

 

23/10/002  xXx

eilen leffakeikka ja kohteena triplaäksä. mitä tässä voi sanoa? uusi stallone on syntynyt - kuolaava, kankeasti puhuva ja isotissinen mies. supersankari! "uuden ajan agentti", vai mitenkäs tätä dieseliä markkinoitiinkaan? lopputekstit sisälsivät ne vaikuttavimmat efektit vaikka leffan aikana puhelinneuvotteluita käyneet teinit hiukan hyppivätkin edessä. herttaista porukkaa.

hellacoptersin uutukaisen kopiosuojaus hieman ärsytti, koska haluaisin kuunnella levyä myös työkoneella (mac G4), joka ei tietenkään levyä tunnistanut. vaan eipä hätää: levy ulkoiseen asemaan ja iTunes löytää kaiken paitsi ykkösraidan, joka lienee se vammautettu raita. (tutkimukset jatkuvat ja sama homma ilmenee myös foo fightersin kanssa.)

cd-linjan cd-news -lehtisessä BMG:n toimitusjohtaja Niko Nordström puhuu kopiosuojauksesta kotimaisissa levyissä ja kertoo, että "valtaosa palautteesta on positiivista." hmm...
cd-linja käyttää cactus-kopiosuojausta, joka tarjoaa windows-käyttäjille mahdollisuuden kuunnella levyä pienen ohjelmanpätkän avulla.

tuunausohjeita autojen ystäville (via absum)

 

22/10/002  aikuisten keskustelua

'päätoimittajan' sana tiistaiksi:
kieltämättä koukuttavaa keskusteluohjelmaa eilisiltana. oli vaan pakko katsoa vielä vähän jos itseensä lujasti uskova s. päivärinta jaksaisi vielä kerran inttää jippiin hepulta keskustelupalstojen siivoamisesta ja täten kerätä kansanedustajatädin ja -sedän vankkumattoman tuen. ja jaksoihan hän.

petteri järvinen vaikutti todellakin ainoalta molempien osapuolten ('vastuuttomat' nuoret vs. 'vakaat vanhat' päättäjät) ajatukset ymmärtävältä keskustelijalta. toimittajalta toivoisi vähän ammattitaitoisempaa keskustelunohjausta. vaan kyllä villekin ihan vakuuttavasti meitä holtittomia ja kaiken uskovia netinkäyttäjiä edusti :)

tämäpä helpotti. jätän tähän vähän ilmaa...

 

eilisvisio kertoo "suomalaisen kodin ja arjen muutoksesta 1900-luvun aikana". mielenkiintoista ja mukavan näköistä vaikka navigointia löytyykin vähän joka reunalta ruutua. tekijät lahden poikia, kumarrus sinne suuntaan.

 

21/10/002  meaning of vahto

re: julkaisi männä viikolla meaning of gif:in ja nyt myös käytöskukan hinku esittelee omaa yritelmäänsä aiheesta. mukana myös vahto :)

tällä viikolla ohjelmassa muutto eli isoja pahvilaatikkoja, pieniä pahvilaatikkoja ja jumittumista "kiinnostavien" paperien, lehtien ja alahyllyn levyjen pariin. tuntikausiksi.

kun vahdosta jo puhuttiin niin linkataanpa myös rakkaan urheiluseuran sivulle, jonka webmaisteri tarttui lapioon ja päivitti urheasti kerralla sekä etusivun tekstin että myös kuvan. hartwallin suuntaan tarvinnee lähettää lasku tästä valtavasta ja ennen muuta koskettavasta medianäkyvyydestä.

kylmä rinki jää tauolle tänään, niisk. täytyy ilmeisesti siirtyä sopraanojen uusintakierroksen pariin viikottaisen kriminaaliannoksen säilyttämiseksi. tuolta hbo:n sivuilta löytyy muuten varsin mielenkiintoinen "virtual oz".

 

16/10/002  valkoista ainetta ja tuoretta maalia

puut näkyvät naamioituneen talvea varten. oliverin kylmyystaulukko ja siihen liittyen eilen suusta pudonnut turkulaisviisaus: "kyl-mää jo odotinkin..."

keskeneräisiin projekteihin liittyen: kattava kasa futisjoukkueiden logoja ystävällisesti vektorimuodossa. ohessa epäilemättä menestyksekkään uruguaylaisen potkupalloseuran logo.

päivä päättyy lämpimän syysvärityksen julkistukseen. alasivut saavat isän kädestä myöhemmin, eikä taida tämä pääsivukaan ennalleen jäädä. lumikin on jo sulanut, joten lienee aika suunnata kotiin.

 

15/10/002  päivän sanat

kun en muuta tästä myyrmanni-tapauksesta osaa sanoa niin verta vois mennä luovuttamaan. aikeita on ollut jo pitkään.

lahden poliisi tylynä - kuten aina :) (via duvin.org)

lumisateessa pyöräily on melko hauskaa ainakin sen ensimmäisen kerran talvessa kun hiutaleet ovat pehmeitä ja putoavat hitaasti. kuukauden päästä sade on pelkästään ärsyttävää, vaatteet kostuttavaa ja tien liukastavaa.

päivän musiikkilinkki: graceskull, jonka toinen osapuoli ilkka kujansivu pitää myös (ääkkösetöntä) blogia englanninreissustaan. hyviä sivuja molemmat.

janne nimeää kuutionsa verkkolokiksi, joka ei ainakaan ole yhtään sen kummallisempi sana kuin tuo weblog. itsekin yritän kovasti suomen kieltä suosia, mutta eipä vaan tässä 'lokkailussa' ole tuota ryhtiliikettä tullut tehtyä. Loki oli muuten aikoinaan myös viikinkien jumala, eikä mitenkään erityisen kiltti laatuaan.

roklinnun merten havaitsee IS:n viihdeuutisista ville valon elämää hurjemman kertomuksen itsemurhayrityksestään. herra yritti/aikoi hypätä hotellinsa 13. kerroksesta. eikös se himin tähtiin singauttanut leffa ollut 13th floor? olenko minä vain kyyninen vai onko tämä näppärä tapa saada nimi lehteen uuden sinkkukokoelman ilmestyessä?

 

09/10/002  retroillaan, retroillaan

lounaspöydässä silmien alle osui kenkäfriikki anan haastattelu nöjesguidenista. siispä retrokenkälinkkejä...

unohtakaa superstarit, hankkikaa adidas official military greenit! kauppaajana harput's ja hintaa hilpeät 140 dollaria. myös kultaiset tarralenkkarit saattaisivat toimia suomen talvessa :)

charlie (kuva!) on puolestaan koonnut kattavan lenkkarisanaston. tiesitkö että (hienoa päästä laukomaan näitä valistuksen sanoja) Adi Dasslerin veli Rudolf on Puman perustaja. aika velikultia.

karamelli luuraa kunniakkaasti blogien top50:ssä (koko lista). jos lisärukseja ajattelee niin eihän täältä puutu enää kuin luettava ulkoasu ja asialliset jutut.

tämä tosiaan rentoutti. kiitos pinseri ja kiitos timo.

 

04/10/002  nirvana vs. viikate

radiomafia potkii aamuani käymään nirvanan viimein julkaistulla kappaleella ja jotenkin tulee mieleen, että olisivat antaneet olla vaan. jos tämän olisi julkaissut piilonimellä me kaikki isot ja pienet kriitikot voisimme vain tokaista vaikka että "keskinkertainen nirvana-pastissi bändiltä, jonka laulaja kuulostaa erehdyttävästi kurt cobainilta."

aamun lehti mainosti viikatteen uutta kiekkoa - olin jo unohtaa, että ainahan nämä uutuudet perjantaina ilmestyvät. siispä ruokatunniksi tekemistä.

don huonot goes rock-torspo. kertojana antti lehtinen.
(via roklintu)

samikin vangitsemat revontulet ovat varsin kauniita.

viikatteen "kaajärven rannat" hallussa ja todellakin - uudet sivut, joissa flashia käytetty ehkä hieman ilkeästi introsivulla ja muutenkin sisältö on tungettu ahtaaseen tilaan keskelle ruutua. mutta levy kyllä tuntuisi ensikuuntelulla ihan "leppoisalta".

 

03/10/002  tutkimustuloksia

tiistainen tutkintapyyntö tehoaa. deliriumia -blogin miljan vinkin perusteella pikku kakkosen tutkaparille on löytynyt nimi: pat & mat, kotimaa tsekki ja kas kummaa, uutta materiaaliakin on tulossa. elinkaari alkaa olla melkoinen kun sarjan ensimmäinen osa on tehty 1976. sveitsiläisen addiktin fanisaitti kertoo lisää.  

 

02/10/002  hittimittari

pinserin esiteltyä päivän pamauksen pitää oma lista luonnollisesti linkata tänne. jatkossa tuossa oikealla, olkaa hyvä.

laukun pohjalta löytyneiden lappujen tongintaa ja kas. nollanolla. tuleva kämppä kaipaa ehdottomasti valaisinta. tai kahta.
myös keyconcept näyttäisi väsäävän "yksilöllisiä ratkaisuja eri materiaaleista". pitänee kuitenkin muistaa, että uusi käsityö myös maksaa...

weezer tarjoilee sivuillaan tällä kertaa live-matskua readingin festivaaleilta englannista. ystävälllistä toimintaa, etenkin jos nämä aiotaan julkaista jollain ep:llä, jota ei ikinä tule päätymään suomeen. linkki audio-video -sivulle.

morsio etsii 'sormikahlehia' ja koska en löytänyt osoitetta, johon vinkata niin vinkkaan sitten täällä: aurifaber. hienoja olivat kyllä jo löytämänsäkin (sarjassamme kaunehimmat suomen kielen sanat..)

 

01/10/002  tutkintapyyntö

olisikohan jollakin arvon lukijalla aavistusta pikku kakkosessa ainakin vielä 90-luvulla esitetyn nukkeanimaatiohelmen nimestä tai taustoista. kyseisessä tuotoksessa kaksi pipopäistä heppua ratkoivat rakentamiseen ja yleiseen nikkarointiin liittyviä ongelmia (raapivat päitään miettiessään) päätyen yleensä suurempiin ongelmiin :)
vahva aavistukseni on, että jäljet johtavat itäblokin suuntaan... mutta siihen jäljet toistaiseksi loppuvatkin.

 

syyskuu // uusimpiin


 pois täältä...

blogilista + valikoidut

pekkaspace
absum.net
visakopu
roklintu
pinseri
kuutio

turkublog!
(suodatin.com :)
snchrnized
arki + utu
nokkasiili
myrsky
turku!
kaaos

re:
pingstate
napanderit!
kotiteollisuus (ai mikä?)
viikate
radio helsinki

ps2fin

 

exit in english

pixture studio
pixelsurgeon
red meat

weezah
the wannadies
cake

ghost-monkey / polyfonken
lahcopromotion

 

 
    cv | portfolio | links | feedback    
   
© anssi koskinen 2002