flickrstats 2009

Vuoden 2009 flickr-tilastot sellaisena kuin flickr ne näytti tuossa vuoden päätöshetkillä ja päälle vähän päässälaskua. Palveluun jemmattuja kuvia vuoden mittaan 2359 kappaletta. Välillä seula oli tiukemmalla, välillä seula puuttui kokonaan ja olihan tuossa määrässä aikamoinen kasa suurelta yleisöltä piilotettua matskua – sori vaan.

Flickrdataa1
Flickrdataa

Ja vielä All Time Top 12 katsotuimmat (Volvo-kuva kerää tähtiä, kommentteja ja katseluita tasaiseen tahtiin vaikka julkaisusta on kulunut jo neljä vuotta):

Tälle vuodelle voisi napata ohjenuoraksi vinkin Adobe Photoshop Lightroom Killer Tips -blogista: tuhotaan niitä kuvia, harjoitellaan vähän kuvatoimittamista. Jospa vaikka tuon uuden rungon mammuttitiedostokoko vähän hillitsisi niiden ihan kohtalaisten kuvien säilyttämistä.