Spotify – minun listani

Jonathan from Spotify - maybe?

Kuvassa ainakin yksi Jonathan Spotifylta, ei kyllä välttämättä se kaveri, joka täälläkin olohuoneessa biisien väliin höpöttelee. (CC by Rsms)

Elettiin joulukuuta 2008, muutamissa facebook-statuksissa ja kotimaisissa blogeissa hehkutettiin uutta musiikin ihmepalvelua – Spotify oli laskeutunut suomalaisten musiikinkuluttajien eturintamaan. (Spotifyn omien sivujen mukaan palvelu julkaistiin beta-testaukseen keväällä 2007.) Yritin ensin onkia kuuntelun mahdollistavaa kutsua muutamalta foorumilta, useiden minuuttien ajan (nettiluolamiehen kärsivällisyys!) kunnes luovutin ja poimin jonotusnumeron Spotifyn omilta sivuilta. Heti tammikuun alussa tärppäsi ja siitä alkoi sukellus soittolistojen ja uuden musiikin tonkimisen maailmaan.

Kuluneen kevään aikana vihreä pallero onkin levinnyt kivasti kaveripiirissä, joten olen suorastaan pakotettu jakamaan sivupalkin täyttävät soittolistat johonkin suotuisaan loppusijoituspaikkaan… eli tänne! Kuunnelkaa jos pystytte (ha!) ja kommentteihin saa toki suoltaa omia parhauksiaan.

  • Out of Office Megamix. Tiivistetty siivu ihanjustparasta musiikkia omista suosikeista. Nimi ja sisältö elävät.
  • Ei soittolista vaan hyvä albumi: Pariisin kevät – Meteoriitti. Kävin jo ostamassa tätä levykaupasta, mutta oli loppu!
  • a-luokka unfiltered. Vähemmän karsittua, matkan varrella kertynyttä sillisalaattia.
  • Dance, dance – teemalista! Anssi tahtoo tanssia! Humppaan itsekseni, ho-ho-ho-ho, humppaan itsekseni…
  • Coverikaverit, onnistuneita tai muuten vaan kiinnostavia versiointeja tutuista ja tuntemattomista viisuista.
  • Bonuksena suuri lukijanuuskinta/-kerjäys/-aktivointi: lisää oma suosikkisi tai musiikkitervehdyksesi karamellijukeboksiin. Se on sellainen jaettu lista, jonka rakentajista ja suosiosta ei tämän merkinnän julkaisun jälkeen ole mitään tietoa Spotifyn muurien ulkopuolella. Laitoin kaivon pohjalle Karkkiautomaatin huikean rallatuksen Ei oo ei oo toivokaa, ihan senkin takia kannattaa poiketa.

Jos on käynyt niin ikävästi, että kukaan ei ole toimittanut sinulle kutsua tänne kovasti hehkuttamaani palveluun, otapa suunta Tarkan markan blogiin