Flickr: Turku ja kameran ulkoilutus

Kesällä 2005 perustettu flickrin Turku-ryhmä saavuttaa hetkenä minä hyvänsä kahdensadan jäsenen rajan ja kuvien puolella kaksi tonnia meni rikki jo jonkin aikaa sitten! Hyvää kulttuuritoimintaa ja vieläpä ilman kulttuuritukia, joita viime tietojen mukaan on kyllä muutenkin aika vaikea saada oikeisiin osoitteisiin.

Syksyllä 2007 käytiin ryhmän jäsenten kanssa ns. kamerakävelyllä (kuvat) ja siitä asti on aina välillä palattu aiheeseen uusien suunnitelmien muodossa. Pieniä 2-3 hengen keikkoja on tehtykin, mutta uutta ryhmätapaamista ei ole saatu aikaiseksi vaikka tapahtumaformaatti on todettu oikein toimivaksi.

Tulevana kesänä näyttäisi olevan näköpiirissä mahdollinen pallonlaajuinen massatapahtuma: Photoshop-guru Scott Kelbyn organisoima Worldwide Photo Walk. Laitetaan korvan taakse ihan hetkiseksi, tsekataan aikataulut ja sittenhän voiskin katsoa kuinka käy!

Alla vielä Turgu-gruupin kuvawidgetti.
Turku. Get yours at bighugelabs.com/flickr

One thought on “Flickr: Turku ja kameran ulkoilutus

  1. Mikko says:

    Kannatetaan ehdottomasti Photowalkkeja! Pistetään Scottin päivämäärä korvan taakse. Sillä välin kuvaillaan ja löysätään filttereitä jos niitä hyviä kuvia ei tunnu muistikortille jäävän.

    t. Turku groupin toinen admin (ja asemastaan ylpeä :))

Comments are closed.