Ruisperjantai

Henkilökohtaisesti yksipäiväinen, säältään ja esiintyjiltään varsin laadukas Ruisrock on onnellisesti takana ja muistikortitkin tyhjättyinä. Kokeillaanpa tällaistakin taannoin löytynyttä kuvakilkettä. Näyttäisi jotenkin käyttävän flickrin vanhaa slideshow-moottoria. Kuvat myös ihan normaalissa flickr-setissä tuolla.


Created with Paul’s flickrSLiDR.

Sekin pitää todeta, että ainakin perjantain 19000 ihmistä mahtuivat festaroimaan varsin mukavasti ja järjestelyt pelasivat Sweatmaster-tungosta lukuun ottamatta mainiosti.

3 thoughts on “Ruisperjantai

  1. anssi says:

    Takapuolijulkkis näemmä :)

    Ei tosiaan huvittanut tunkea keskemmälle yleisöä, sivusta näki tavallaan ihan hyvin kun vaan vähän kurkki teidän kameroidenne ohi.

  2. Mikko says:

    Hyviä kuvia, eipä siinä. Sangen erikoinen tapaus, tuo The Flaming Lips, muuten. Lavalla hillui muovimörköä jos jonkinlaista ja sähkönsäkin katkaisivat kertaalleen keikan aikana. Ne jätti-ilmapallot oli kanssa aika cuuleja.

Comments are closed.