Opittuja

Viime aikoina opittuja asioita, aika tekkivetoisia juttuja. Kesälomalla voisi koittaa oppia jotain muusta maailmasta, mutta siis vielä ennen sitä lomaa että:

  • Firefoxin kirjanmerkkeihin voi määrittää avainsanan, joka toimii oikotienä osoiteriville kirjoitettuna. Tää on varmaan ollut olemassa jostain versiosta 0.8, mutta enpä ole aiemmin huomannut.
  • Google Reader jyrää. Olen jopa hylännyt blogilistan 95-prosenttisesti.
  • OS X:n iSync-tuki on salaa laajentunut kattamaan myös Nokian S40-sarjaa. Viime kesänä Nokian 6131 ei ymmärtänyt kuin Bluetooth-tiedonsiirron päälle, mutta nyt liikkuvat myös puhelinluettelo ja kalenteritiedot.
  • Viime kesänä alkanut Nokia 6131:n reipas käyttö ajoi luurin puhelinluettelon sekavaan ja osin sensuroituun olotilaan. Huoltomies arveli tuhannen tekstiviestin sekoittavan puhelimen toimintaa. Ei maininnut niiden lisäksi luurissa asustelleista vajaasta tuhannesta lähetetystä viestistä mitään. Se oli kiva arkisto ja muistia oli vielä aika lailla vapaanakin, mutta nyt siivoan. Oli muuten ensimmäinen kerta puhelinhuollossa kun uusi ohjelmisto ei aiheuttanut kaikkien mahdollisten tietojen katoamista.

3 thoughts on “Opittuja

  1. Jussi Og says:

    Google Reader todellakin jyrää. Käytin aiemmin Bloglinesia, mutta nykyään sen käyttö on jäänyt melkein kokonaan.

Comments are closed.