Poimintoja

Videota: Robert Scoble haastattelee John Nackia, Photoshopin tuotepäällikköä. Nackin duuniblogia onkin tullut seurattua suht tiiviisti, paljon asiaa Photoshopista ja sen käyttäjistä. Aiheen tiimoilta kannattaa myös tsekata 120 vinkkiä Photoshopin käyttöön, aina löytyy uutta vaikka jo luulee osaavansa.

Ääntä: Tuomas Enbuske YleQ:lla, “Tunti suomenkielistä puhetta mielenkiintoisista asioista.” Hyviä juttuja, suosittelen erityisesti Aamuihmisten diktatuuri -jaksoa.

Linkkejä: Notcot.org. Kiva tapa listata sitä kaikkea kivaa mitä netistä löytyy.

Valokuvia: Flickrin pro-tili lähtee kuukauden sisään toiselle vuodelleen. Ominaisuudet ja niiden tasainen lisääntyminen miellyttävät. Viimeksi kokeiltuina Guest Pass ja uusi ISOJA kuvia pyörittävä slideshow (katso esim. kuviani detail-tagilla).