Mikä siinä on että sonta ei myy?

Time Tomblog: Pisnismiehet kitisee ja minä avaudun.

Aika hyvin sanottu monestakin asiasta tämän musiikkialan kriisin tiimoilta. Erityisen tarkkaan Sonyn ja muiden möhköfanttien kannattaisi miettiä tätä pätkää:

Ei kukaan jaksa britneyspearssejä ja smurffirätzejä ikuisuuksiin, kun vielä uuden laadukkaan musiikin löytämisestä on tehty vaikeaa (ohjelmat lopetetaan tai muokataan helposti pureksittavaksi purkaksi) on satunnaisen kuuntelijan helpompi unohtaa koko juttu ja avata radio jos musiikkia tekee mieli. Samaa sontaahan sieltä puskee, eikä siitä tarvitse edes maksaa.

Minä kyllä ostan edelleen jonkin verran levyjä, mutta joku Free(?) Record Shop on erittäin viimeinen vaihtoehto. Levykauppa Äx:ssä on sentään levykauppafiilistä ja toimiva verkkopalvelu. Suorat tilaukset pikkuputiikeilta ovat myös suosituslistallani. Esim. tuolta pudotettiin paketti tilauspäivän iltana eteiseen.