Kopiot kunnossa, vol. 2

Viime maaliskuussa näin, edellissunnuntaina sama homma uudelleen – VoimaKirjan kovalevy ajaa karille ja jumittaa koneen. Tällä kertaa levy hajosi pahemmin kuin viimeksi, mutta suurin osa tavarasta saatiin silti talteen. Tämä on kai sitä hyvää huonoa tuuria.

Varmuuskopioihin liittyen: Kuunnelkaa Villen saarna – koskee ihan yhtä lailla kaikkia tietokonetta käyttäviä. Jos ette halua kuunnella niin sanon tämän lyhyesti: tehkää kopio itselle tärkeistä matskuista – nyt! Se levy voi pamahtaa huomenna.

Ja kun koneen sisuksiin kerran koskettiin, päivittyi myös kovalevy alkuperäiskoosta 120 tilavuusyksikköön. Muutamaa päivää myöhemmin posti toimitti vielä lisämuistit ja nyt voisi sanoa tämän hopeisen omenan olevan ihan tappiin varusteltu. Haluaako joku ostaa kaksi PowerBook 17″ -yhteensopivaa 512 megan muistikampaa? Sopusiivoushintaan lähtisi.