Vielä kerran limonadit

punalimpparit
Ihme kiirettä kun perjantaisia kuvia ehtii ihmetellä vasta nyt. No, Limonadi Elohopea poikkesi paluu-/jäähyväiskiertueellaan kotikulmilleen ja herkkua oli.

Tuollaiset kolme ja puoli vuotta sitten kävin keikalla Hugossa ja nyt suuntasin vanhoille Kaskenkadun kotikulmille pikku pakkasen kirittämänä. Mahottoman mukava keikka. Päiväkoti vaikutti ihan väljältä kunnes ensimmäisen biisin aikana eteisestä rympsähti lavanedustallinen yleisöä. Varmaan niitä faneja, joita ei ole. (linkin takana mp3-muotoinen Radio Helsingin haastattelu)

Seuraavan arviolta puolentoista tunnin ajanjakson sisään kuultiin kattava valikoima niitä suurimpia biisejä, joista ei tullut hittejä. Välitarinoissa puitiin pitkiä kalsareita, bussikuskeja, klääppimistä, sekä tietysti Helsingissä tunnettuja Ressua ja Alimo & Controlia.

Tupakkapäivään on niin hyvä lopettaa, että sen päälle ei kannata soittaa mitään vaikka yleisö kuinka tahtoisi. Se myös auttaa antamaan anteeksi tupakalta haisevan paidan, toisen paidan, housut, ulkotakin, kalsarit, sukat ja luultavasti kengätkin.

Koska laulu jää elämään
halveksin kuolemaa laululla
nautin mausta lehtimetsässä
minua ymmärtää tupakka.

Vanhan liiton bloggaajista kiertueen ensimmäisellä kolmanneksella pyörähtivät myös Marjut & Merten. Oliks Tampereella joku “tuttu” paikalla?

Ai jotain negatiivista? Liian vähän valoa taskukameralle, kuviin sai helposti vain spottivaloitetun Suovasen pään. Tuli sitten tuollaisia punasiivuja. Otsikkokuvassa basisti Sakari Seppälä & solisti Tero-Petri Suovanen.