Muutossa mukana

“Boom”, sano Jobs ja puhelimen esitteli. “Kapow”, sanon minä, vedin systeemit uusiks. Jossain vaiheessa meinasin jo unohtaa oranssin hehkunkin, mutta tulin sitten järkiini. Täsä tää ny olis, yllätyksiä saattaa hyppiä silmille, mutta ei niistä pidä hätääntyä. Aina voi sulkea tietokoneen tai ihan vaan selaimen.

Vaan mitäs täällä WordPressinkin ylläpidossa pyörii nurkissa? Hirvee läjä jotain irtolaisia. Tarkemmin katsottuna juttuluonnoksia, jotain vajaat viiskymmentä. Nyt ne ovat niin helposti esillä, että otan tehtäväkseni julkaista vähänkään kelvolliset ja tuhota loput. Aloitan malliksi yhdellä:

“kiva puku sulla pukki, mutta nämä lahjat ovat kyllä todella huonoja”, oikein kaunista otsikointia. Jouluvinkkejä vuodelle 2003, miten tämäkin sinne systeemiin jumittui. Ihan kelpo tilitys.

“ihmiset joilla on pieni id”, aika kaunis otsikko myöskin. Kaipaa kyllä lisää sisältöä, ei voi julkaista vielä. Teen tämän huomenna.

Sellaista. Tervetuloa. Saa vaikka yrittää kommentoida, eiköhän siellä Seppo Spammintappaja tapa kaiken mikä liikkuu.

6 thoughts on “Muutossa mukana

  1. anssi says:

    Taustakuva on sentään omaa tuotantoa, mutta sen verran sähköseppää laiskotti, että leiskarunko on ihan rehellisesti made in internet.

  2. oopa says:

    Joo, tään on siisti. Saat sitten helmikuussa olla apuna, kun tarkoitus olisi siirtää Pintiskin mahdollisesti WordPressin alle +vaihtaa palveluntarjoajaa.

Comments are closed.