JPG jos toinenkin

Vaimovälitteinen Talouselämän jäsentilaus sai loppua, joten perjantain ei pitänyt tuoda mitään mullistavaa sohvapöytämateriaalia. Mutta mitä odottikaan eteisen pöydällä viikon viimeisen työpäivän päätteeksi. Joululahjani JPG Magazine – kiva! Uusin numero on katseltavissa myös pdf-versiona verkossa. Perustelut lämmittävät:

because no amount of pixels can be as good as holding it in your hand

No, tilatun lehden saapuminen ei sinällään ole järin yllättävää, mutta mukavaksi bonukseksi tänään lattialla makaili vielä edellinenkin numero samasta lehdestä. Lehden blogin mukaan bonusjakelua ei pitänyt olla Euroopan asiakkaille, mutta jokin kamala virhe tässä on näemmä sattunut. Koitan kestää ja nautiskella näistä paperikuvistani.

Kuriositeettina näissä molemmissa numerossa on mukavasti kotimaista väriä. Numero 7:ssä haastatellaan amerikkalaisia vavisuttavasti nimetyn Rasterbatorin tekijää Matias Ärjeä ja uusimman numeron viimeiselle aukeamalle on nostettu Janne Valon Poets of the Fall -kuva.