Näkötesti

Teevision Test Chart - Threadless, Best T-shirts Ever Nyt pitää toimia kuten ohjeistetaan! Pitää painella selain vinkuen Threadlessin t-paitamaailmaan ja äänestää “tätä”:http://www.threadless.com/submission/83183/Teevision_Test_Chart?streetteam=ansikk. Tuli oltua kesäloman aluksi ns. rennosti aktiivinen ja laitettua vihdoin jotain arvosteltavaa Threadlessin syövereihin. Äänestäminen onnistuu vain rekisteröityneiltä paitanisteiltä, mutta mikäpä olisikaan parempi syy nakutella ne muutamat tiedot sisään systeemiin kuin blogilähimmäisen avittaminen.

Ohjeet äänestykseen kuuluvat, että painetaan sellaista numeroa joka oikealta tuntuu, mutta jos vitosta miettii niin klikkaa myös sitä “I’d buy this” -lootaa – se kun on laskennassa kovasti merkityksellinen.

Sillä on nimikin: *Teevision Test Chart* ja suunnitelma myös isompana tässä:
teevision640.gif