Punaviiniä ja vapaata seksiä!

“skinnyCorpilla”:http://www.skinnycorp.com/ on jotenkin hyvä asenne projekteihinsa. T-paitakauppa “Threadless”:http://www.threadless.com/?streetteam=ansikk lienee se tunnetuin työnäyte, mutta ei ole paha myöskään tämä “15 Megs of Fame”:http://www.15megsoffame.com/. Näinä CD-levyn kuoleman päivinä ja harvojen _toimivien_ verkkolevykauppojen aikoina, “creative commons -lisenssillä”:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/deed-music musiikkia jakava ja esittelevä palvelu kelpaa kyllä. Kuunnelkaapa vaikka näytteet “Nicolle Chirinolta”:http://www.15megsoffame.com/artist/603/nicolle-chirino. Nättiä.

Ja mitä CD-levyn kuolemaan tulee niin eläähän se vielä, mutta kituen jos minulta kysytään. Ei juuri tee mieli hankkia kuin pienten lafkojen ehjiä levyjä. Ja jos kotona katsoo lastenhuoneen lattialle niin ei tarvitse hankkia yhtään levyä ennen kuin niille on paikka. Lainaan “Samulilta”:http://digipelle.net/: “boikotti.org”:http://www.boikotti.org/.

Ja mitä taas “Threadlessiin”:http://www.threadless.com/?streetteam=ansikk tulee niin siellä on ale. 10 dollaria / paita. Ruuhkan tuntee selailun ketteryydessä.

Posted in: www