Osaan minä sentään vielä linkittää

* “Superpalloja”:http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html, tuhansia superpalloja. Siis “ihan oikeita palloja”:http://www.beam.tv/beamreels/reel_player.php?reel=xqYdjhtgMY&reel_file=rFXGpwNCSZ&fs=1. (molempien linkkien takaa videota) “Pinkkarista”:http://www.pingstate.nu/yksi/.
* “Kirjeitä Paratiisista: 40 osaa ja episodiopas”:http://merten.kapsi.fi/?page_id=160. Nämä tarttis varmaan ottaa talteen ennen seuraavaa räjähdystä konehuoneessa siellä jossain.
* “marginaalin”:http://www.mummila.net/marginaali/ alaotsikko lämmittää mieltä: _Vajaa rasiallinen puoliksi avattuja Kinder-munia_. Lämmittää ja hymyilyttää.
* Julkinen itsehopute: laitetaan ne “del.icio.us -linkit”:http://del.icio.us/ansik tänne paremmin näkyviin niin pian ei tarvii päivittää kuin kerran kahdessa kuukaudessa. Jostain kaukaa kuulen äänen sanovan että näiden blogien kuuluisi päivittyä tiheään. Mitä jos tämä onkin nettisivuksi jähmettynyt blogi?
* Jos “Julmahuvi-DVD”:http://www.julmahuvi.net/ puuttuu vielä hyllystä se ei ole hyväksyttävää. DVD-soittimen puute ei ole mielestäni selitys. Kauppaan mars, vielä saatat hyvällä tuurilla saada omasi jouluksi. _Me halutaan vaan saada vähän julkisuutta ja päteä_.
* John Gruber kertoo miksi itsenäinen softakehittäjä myy hyvin menestyvän tuotteensa. “The Life”:http://daringfireball.net/2005/10/the_life.

One thought on “Osaan minä sentään vielä linkittää

  1. labbai says:

    Mitä ne muuten möi…Hieno idea pistää miljardi supparia San Franciscossa pomppimaan mäkeä alas ja kuvata se miljoonalla kameralla…

Comments are closed.