Blogos… plok plok

Kas, Hesarin koirablogista löytyi etäinen tuttu – “Belinda”:http://blogit.helsinginsanomat.fi/koirat/?page_id=11. Karvakuono on esiintynyt isäntänsä Jarmo Lundgrenin yhtyeen “Multimediakonsulttien”:http://www.multimediakonsultit.net/ levynkansissa ja olenhan minäkin otuksen tavannut. Joskus kahdeksan vuotta sitten työhaastattelussa heti toisena tyyppinä toimitusjohtajan jälkeen. Ensimmäinen haastattelukysymys olikin, että olenko kenties allerginen.

Lundgren näyttää bloggaavan myös “Retromanian”:http://blogit.helsinginsanomat.fi/retro/ puolella. Sinne se paussilla olevan tyhjiö-postituslistan ylijäämäenergia siis menee ja muutkin kirjoittavat näyttävät olevan samalla listalla pyörineitä. Siellä sitä mennään marginaalista valtamediaan vai miten se vanhojen partojen narina menee? Minusta tämä on kuitenkin hyvä juttu, en narise.

Herr Pinserin, Samin “1-2-3-4 -meemi”:http://www.pinseri.com/2005/10/24/1-2-3-4/ on muuten varsin pätevä. Kyllä täältä linkkiä pesee. Ykköslinkitys sopii olla tuo Retromania, jonka löysin muuten “Tervatehtaan”:http://tervatehdas.blogspot.com/ kautta. Ja Tervatehtaan _koto_ pitää myös “eläintarhaa”:http://elaintarha.blogspot.com/.

Kakkoslinkiksi päätyy aika suurella satunnaisuudella “Lettukestit”:http://lettuja.blogspot.com/. Lempeä nimi ja siellä jossain on satanut lunta. Tännekin lupaillaan jotain sellaista ja niinpä tuossa takana pönöttävä aurinkovarjokin siirtyi talvehtimaan varaston suojiin.

2 thoughts on “Blogos… plok plok

Comments are closed.