Takkahuoneen sohva

Olin sitten viivytellyt langattoman verkon softapäivitystä kuukauden pari sillä perusteella, että jos se kerran toimii niin mitäpä sitä virittämään. Vaan enpä päivittänyt vielä siinäkään vaiheessa kun toiminta muuton jälkimainingeissa ensin yski ja lopulta loppui miltei kokonaan.

Parin päivän hetkittäisen ihmettelyn ja tämäniltaisen tunnin intensiivipähkäilyn jälkeen muistin ohjelmistopäivityksessä roikkuneen Airport-paketin ja homma näyttäisi olleen just siitä kiinni. Että olinkin nokkela niissä omissa viritysyrityksissäni.

Tämän “uuden kotikaupunginosan”:http://opaskartta.turku.fi/cgi-bin/GifMap.dll?Theme=-%20Ilmakuva&West=72354.4&South=105149.5&East=73254.5&North=105949.6&Height=400&Width=450&Command=DisplayLink&Language=fin&Info=105553.5,72794.4,hima&Page (opaskartta ei ole ihan google earth vaan ei ihan huonokaan) nimi palautti googlesta aikakonemaisesti ajan jota en ole edes nähnyt. “Raitiovaunut Turussa”:http://www.nettilinja.fi/~ahellman/ratikat/turku/liikenne/linjat.htm.

Ja tuo edellisessä merkinnässä uhottu pyöräily oli yhtä vesisadetta ja punaisia valoja. Karaisevaa siis.