Irtokarkit viikolle jonka numeroa ei vaan kykene muistamaan

'katsomon paitapalettia Ensin kuulumiset työrintamalta. Nopeammin kuin hidas mies päivittää CV:nsä, tämä minulle vielä suhteellisen tuore firma “päätyykin uudelle omistajalle”:http://www.tivi.fi/doc.te?f_id=747560. Ensimmäinen tehtävä lienee Tampereen valloitus kesäjuhlien merkeissä. Sinnehän saattaa päätyä niitä bloggaajiakin, joten tarkkana pitää olla! Kaiken kaikkiaan ihan positiivisen uteliaisuuden merkeissä edetään.

Ja ette kuulkaa uskokaan, pari linkkiäkin olisi:

* “Google vs. Yahoo”:http://www.lukew.com/ff/entry.asp?189
* “Brand Insulting Inc”:http://members.surfeu.fi/rabbit/ (“via”:http://www.multimediakonsultit.net/)
* “Väittävät että Rammstein julkaisisi uutta materiaalia jo syyskuussa”:http://herzeleid.com/en/news/*/id/498. Ruisrock-perjantai on edelleen harkinnassa. Liekit lämmittävät mukavasti jos vaikka sattuisi vähän koleampi ilta.

Lisäksi tuohon sivuun on aktivoitunut “flickr-vetoinen”:http://www.flickr.com/ valokuvakaruselli. Tilin avasin jo hyvä tovi sitten, mutta luulen että “nämä Futurama-alkutekstit”:http://www.flickr.com/photos/nachop/sets/450093/ sattuivat olemaan se viimeinen tönäisy sinne suuntaan. “Sinne vaan”:http://www.flickr.com/photos/ansik/. Esillä mm. noita “Avokatsomon”:http://www.avokatsomo.com/ paitoja.

4 thoughts on “Irtokarkit viikolle jonka numeroa ei vaan kykene muistamaan

  1. pni says:

    …mutta en siis minä. Huomaan. Kuljetus lähti ja minulla on vielä vaikka millä mitalla töitä.

  2. Anssi says:

    Raakaa jäädä töiden takia pois työpaikan kesäjuhlista, mutta minkäs teet. Siellä oli ihan nastaa. Ehkäpä ensi vuonna Turussa, hehee…

Comments are closed.