Irtokarkit viikolle 19

Hii, kesä tulee vain kerran keväässä. Muinoin sydäntalvella niin aktiiviset (siis tässä karamellin vääristyneessä aikatodellisuudessa) viikon irtokarkit samoin kuin uinuva toimitus on potkittava hereille. Siispä toimeen.

Kesällä käytetään lyhythihaisia paitoja. Suomessa takki ja pitkähihaiset pukineet heitetään nurkkaan heti kalenterin näyttäessä toukokuuta ja auringon vähänkin vilahtaessa. Siltä tuolla kadulla ainakin näytti ja minä olen räkää täynnä vaikka kuinka luitani paketoisin. Tämä vain johdantona muutamaan t-paitalinkkiin.

* “T-paidatko bisnestä?”:http://online.wsj.com/public/article/0,,SB111515644807923708-_xM5HnBTbaCfFFj_54FC8ItdlaA_20050603,00.html?mod=tff_article
* “Kuramutka”:http://www.kuramutka.com/ tuotteistaa Savitaipaleen. (pinkkarin kertomaa, “samassa viestiketjussa”:http://www.pingstate.nu/yksi/modules/foorumi_messages.psnu?t=22307 myös muita makoisia linkkejä aiheesta)

Kehut & osoittelut kotimaan _kansalaisjournalistien_ suuntaan:

* “katosblog”:http://www.katosblog.com/ on kotimainen mp3-blogi.
* “Tuhat sanaa”:http://www.tuhatsanaa.net/index.php?q=blog/1.

Ja loppuun muutama irtopala…

* “Firefox on steroids”:http://www.ipkonfig.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=29
* “Taboo”:http://www.ocdev.com/ Safarille. “Omenatarhablogista”:http://www.unessa.net/omenatarha/blog/.
* “Kana sanoo kot kot kot”:http://www.georgetown.edu/faculty/ballc/animals/animals.html. Mitä kirahvi sanoo?

Mainitaan myös, että näitä sähköisiä elonmerkkejä pyörii “del.icio.usin”:http://del.icio.us/ansik ja “audioscrobblerin”:http://www.audioscrobbler.com/user/ansik77/ alla.