Irtokarkit viikolle 1

Vai onko se jo viikko kaksi, miten niitä lasketaan? No, nämä kyllä olivat viikolle 53, mutta jäivät kesken, joten avataanpa vuosi tutulla linkitystä ja lätinää -reseptillä.

“Ihmeelliset eläimet -generaattori”:http://www.mummila.net/combogen/el_gen.pl. _Etelä-Lapin rupiturilas_, _Perä-Euroopan tappajapiisami_ ja muut pallomme pikku vipeltäjät.

Onnistuin missaamaan “The Officen”:http://www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/ joulujaksot, mutta joskus netti on kuin kaveri jolta lainata videokasetti. Sieltähän ne löytyivät ja vaikka laatu olikin kuin videokasetilla, sanoma tuli perille. Mainiota, mainiota.

Vuotta vaihdettiin mittavalla joukolla “koppakuoriaisista ja ripurapuista”:http://www.lennilokinpoikanen.fi/ jollotellen. Kun Samuli tuolla “mpärissä”:http://www.kasablogi.com/ampari/arkisto/2005_01.html#002923 vinkkaili _Need for Speedin_ musiikkien suuntaan, minä vinkkailen _Burnout 3:n_ pohjalta. “Sahara Hotnightsin”:http://www.saharahotnights.com/ _Hot Night Crash_ on hiton tiukka biisi, eikä pidä vähätellä myöskään jenkkibändi “The Donnien”:http://www.thedonnas.com/ meininkiä, vaikka eivät tuolla soundtrackillä ymmärtääkseni esiinnykään.

“Bloglinesista”:http://www.bloglines.com/ löysin “Tapestryn”:http://dwlt.net/tapestry/, jonka avulla nettisarjakuvia voi seurata uutistenlukijalla, kuten omalla suosikillani _NetNewsWire Litellä_.

“Kari T:ltä”:http://www.tuurna.com/kari/ poimitaan “ne tulevat iPod-spesiaalimallit”:http://www.liebography.com/ipod.htm.

“Incrediblesin typografiaa(kin) ylistetään”:http://www.oneplusoneequalsthree.com/2005/01/fun_is_in_the_d_1.html. Eikä syyttä. Ehdottoman suositeltava leffa.