Vuonna 2004

Seuraa sähköinen ja immateriaalinen palkintojenjako, ensin kategoria musiikkiteollisuus.

*Vuoden levy*: _Mokoma: Tämän maailman ruhtinaan hovi_. Ehdoton soittokertojen ykkönen matkoilla harjoituksiin ja peleihin. Ei muita perusteluja.
*Vuoden kotimainen biisi*: _Kotiteollisuus: Kultalusikka_. Edelleen, julmetun hyvää autoilumusiikkia.
*Vuoden joulubiisi*: _Aknestik: Oravan joulu_ (“soinnut & sanat”:http://aknestik.poko.fi/soinnut-orava.html). Pokon kokoelmalevyltä _Joulu pulkassa_ (1998).
*Setä jaksaa heilua 2004*: _Neil Young_. En silti ostanut sitä kokoelmaa.
*Vuoden ahkerimmat*: _Multimediakonsultit_. Pojat ovat heittäneet “hanskat naulaan”:http://www.multimediakonsultit.net/ lopullisesti tai sitten vain pyhiksi (kuten kunnon konsultin pitäisikin), mutta ennen katkoa vuonna 2004 postilootaan ehti kolista 2466 tyhjiö-viestiä. Kiitos!

Kategoria nettihommat:

*Vuoden google-osuma*: “Paavo”:http://karamelli.com/lokidata/000528.html sen on pakko olla. PAAVO ON PARAS. III! PAAVO PAAVO. Nuo kommentit elelevät niin omaa elämäänsä, että ei niitä ihan heti viitsi poistaakaan.
*Vuoden kotimainen blogi*: “Lehti”:http://lehti.samizdat.info/. Vaikka tämän viime päivien katastrofin käsittely onkin herättänyt joissain piireissä närää, kiinnitys on ja pysyy. _Sinisen kirjan marginaalin_ “kommentti aiheeseen”:http://www.mummila.net/skm/index.php?p=842 ja “Lehden oma kolumni”:http://lehti.samizdat.info/index.php?p=842 vain säestävät valintaani. Ja kun aiheeseen päästiin niin näemmä jotain muutakin pitää sanoa. “Juttu tsunamin välttäneistä eläimistä”:http://www.thisislondon.com/news/articles/15666315 päättyy ajatukseen, joka itsellekin tuli mieleen.
*Vuoden merkintäsarja*: “Kasa: Miestutkimusta”:http://www.kasablogi.com/arkisto/002734.html ja “Metallia ja höyheniä”:http://www.kasablogi.com/arkisto/002735.html.
*Vuoden uudelleenruksattu*: “Markka”:http://www.markka.org/.

Siinä palkitut, perään vielä pieni yhteenveto tapahtumista tällä palstalla. Vuoteen mahtui 163 merkintää (tämä mukaan lukien) ja “35 kuvamerkintää”:http://karamelli.com/kuvin/. Kesäkuussa urheilutoimitus sählyjuttuineen myytiin “Avokatsomoon”:http://www.avokatsomo.com/ ja ratkaisu on tuntunut oikealta vaikka viimeisen viikon ‘katsomo onkin torkkunut.

Kävijätilastotkin näyttävät ihan muikeilta. Ilmiselvissä ajantappopuuhissa sivuilla on vuoden aikana pyörinyt reilut 54000 yksittäistä vierailijaa, 3000-6000 kuukausittain. Joukossa on arvatenkin useita pahemman kerran eksyneitä googlen lampaita.

Nuo sivupalkissa helmikuusta asti tasaiseen tahtiin virranneet _kuumat karkit_ löytyvät kokonaisuudessaan (joskaan ei edelleenkään erityisen hiottuna kokonaisuutena) osoitteesta “karamelli.com/kuumat/”:http://karamelli.com/kuumat/.

Ylistetty olkoon lomapäivä. Tätä saattaa joutua aamummalla vähän oikomaan.

One thought on “Vuonna 2004

Comments are closed.