Photoshop-kikka

Photoshop, sinä suuri ja enimmäkseen ihan mahtava. Miksi sinä olet välillä vähän hankala?

Tämä on kiusannut jo jonkin aikaa ja muistaakseni olin hilkulla huutaa apua joskus kerran aiemmin, mutta luulin keksineeni ratkaisun. Ratkaisu osoittautui myöhemmin huonoksi.

Tilanne on tämä: Muokkaan tekstiä, tekstistä tulee hyvä ja pitäisi päästä irti siitä tekstilaatikosta. Klikkaamalla työkalupaletista mitä tahansa työkalua pääsen pois, mutta kysymys kuuluukin: onko tähän jotain näppäinoikotietä? Escillä pääsen pois, mutta menetän myös tekemäni muutokset. Kirjaimia voin painaa, mutta ne tuottavat vain lisää tekstiä.

Ja kas, kirjoitettuani tämän ajattelin kokeilla vielä jotain. Yhdistelmä Omppu (PC:llä Ctrl)+Enter näyttäisi toimivan. Näinkö helppoa se olikin? Historiapalettiinkin ilmestyy _Edit type layer_, joten menetelmä ei liene aivan metsästä. Jatkan töitä.

One thought on “Photoshop-kikka

  1. jab says:

    Lyö numeronäppäimistön enteriä. Se vie fokuksen pois tekstikentästä, muttei tyhjennä sitä.

    (Niin siis tämä toimii pc:ssä, en tiedä Macista.)

Comments are closed.