Syksyn polkkakarkit

Tässä jonkin aikaa sitten Pinserissä Sami muistutti linkittämään uusiin tai vanhoihin suosikkeihin, joten minähän toimin ja poimin muutaman julkaisun, jotka eivät syystä tai toisesta loista valoaan top-listan ykkössivulla.

“Teinien palsta”:http://teinienpalsta.blogspot.com/ koskettaa kylmin käsin blogspot-leiskallaan, mutta viihdyttää sisällöllään. Selvästi matkalla kirkkaimpaan kärkeen.

“Mediaa ja pulloposteja”:http://peronvuo.fi/blog/ on ilmeisesti tehnyt jonkinasteisen paluun tai saanut kirjoitushanan auki. [“Selaimessa”:http://peronvuo.fi/blog/links.php]-osiosta poimin “artikkelin Star Wars -restauroinnista”:http://www.apple.com/pro/film/lowry/starwars/.

“Kofeiiniriippuvu.us”:http://kofeiiniriippuvu.us/articles.php?um=index näyttää hyvältä ja elää runsaan kirjoittajajoukon voimin, joten otetaan riippuvuus tarkkailuun ja katsotaan pääseekö siitä irti. Tähän riippuvuuteen liittyen suoritin viime viikolla työpäivän ilman kahvia. Se on mahdollista, mutta ilman korvaavaa toimintaa lähinnä rienaavaa. Minä join mehua, teetä ja vettä.

Lisäksi toimitus ilmoittaa mittaavansa kommenttiroskaajien toimintaa ja liikeratoja lähipäivinä. Lähinnä selvittääkseen tekniikkaan tehtyjen pikku muutosten vaikutusta.