Blogeist ja ompuist

Poimintoja viikon varrelta, ensin osasto automobiilit:

“Mike Rundle kertoo”:http://phark.typepad.com/phark/2004/10/the_car_blog_la.html miten “The Car Blogin”:http://thecarblog.com/ ulkoasu syntyi. Sama mies “valaisee”:http://www.businesslogs.com/business_logs/business_logs_design_study.php myös julkaisun taustalla vaikuttavan “BusinessLogsin”:http://www.businesslogs.com/ suunnittelua.

Näitä autoblogeja tuntuisi riittävän, onhan meillä myös “Autoblog”:http://www.autoblog.com/ ja Gawker median “Jalopnik”:http://www.jalopnik.com/.

Osastolta omena löytyy “Apple Pro Tips”:http://www.apple.com/pro/tips/, joka on pullollansa kikka kuutosia omppukoneille.

Yksi kaivattu kikka on mahdollisuus jakaa iTunesin kirjasto kahdelle (tai useammallekin) käyttäjälle, “ratkaisu on selostettuna täällä”:http://captnswing.net/howto/itunes/, nyt se pitäisi enää toteuttaa.

“Ville”:http://unessa.net/ on aloittanut “ilmaisten OS X -ohjelmien listauksen”:http://unessa.net/omenatarha/ilmaisohjelmat.php. Hienoa. Ainakin “WinSwitchiä”:http://winswitch.wincent.com/ voisi kokeilla, kun tuo käyttäjänvaihto on kotosalla päivittäisessä käytössä.

Lisäksi haussa on _Light Sleeper_, joka laittaa omppukannettavan kannessa olevan logon hehkumaan samaan tapaan kuin se pienempi majakka koneen etureunassa ja _iTunes Dock Dance Plugin_, joka puolestaan tekee Dockista graafisen ekvalisaattorin eli venyttelee tai pompottelee ikoneita musiikin tahtiin. Ehdottomia hyötysoftia molemmat.