Shrek 2

Hain liput leffaan lauantaina ja bonukseksi sain mukaan kaksi paria vihreitä hirviönkorvia, jotka toimitettiin edelleen nuorille herroille Onnille ja Elmerille. Tai heidän vanhemmilleen.

Elokuvasta saattaa paljastua joitakin yksityiskohtia, joten eteenpäin ei ole pakko lukea.

Vihreän jätin jatkoseikkailu oli paikoin hieman vaisu, mutta nämä hetket sai kulumaan hienoja yksityiskohtia ihaillessa ja “viittauksia”:http://www.imdb.com/title/tt0298148/trivia poimiessa. Niitä riitti. Loppua kohti meininki tuntui paranevan ja siinä yhdessä alusvaatteisiin liittyvässä sanailussa eräskin yksittäinen elokuvakatsoja meni hörppäämään suullisen vettä aivan väärässä kohdassa joutuen taistelemaan annoksensa kanssa monta piinallista sekuntia. Loppumaku oli varsin hyvä, vaikka illemmalla luinkin jostain arvostelusta varsin osuvan kommentin animoidusta romanttisesta komediasta.

Tästäkään leffasta ei sitten kannata poistua heti ensimmäisten lopputekstien ilmaantuessa valkokankaalle.