Peliuutissii

Syksyn pelimarkkinat näyttävät siltä, että kansi auki hyllyssä irvistelevä PS2 taitaa vaatia jotain toimenpiteitä.

“Bugbear Entertainmentin”:http://www.bugbear.fi/ kehittämä kaahailu- ja rymistelypeli “FlatOut”:http://www.flatoutgame.com/ julkaistaan ilmeisesti vielä tämän vuoden puolella ja maistiaisvideot, -kuvat ja 3D-pysäytyskuvat ovat kieltämättä muikean oloisia. Ja kah, peliä on vääntämässä myös vanha bloggaaja – “Reko”:http://www.arabuusimiehet.com/reko/.

“Burnout 3”:http://www.burnout3.ea.com/ on kaupoissa näinä päivinä ja mainosta pyöritellään ihan televisiossa asti. Ainakin edelliset osat ovat vakuuttaneet ja “ylistystä tulvii”:http://www.metacritic.com/games/platforms/ps2/burnout3/, joten ainekset onnistumiseen ovat olemassa.

Grand Theft Autojen tekjiä Rockstar Games on aloittanut Vice Cityn julkaisun ajoilta “tutun rumban”:http://channels.lockergnome.com/game/archives/20040915_new_gta_mock_web_sites.phtml, jossa tulevaan “San Andreakseen”:http://www.rockstargames.com/sanandreas/ sijoittuvia elementtejä ‘markkinoidaan’ omilla saiteillaan tyyliin “Cluckin’ Bell”:http://www.cluckinbellhappychicken.com/ ja “Epsilon Program”:http://www.epsilonprogram.com/.

(lisäys: Aiemmin jossain näkemäni huhut olivat totta, [“PS2Fin raportoi”:http://www.konsolifin.net/konsolifin.php?platform=ps2]: hoikistunut PS2 joulumarkkinoille.)