Nimetön kissi

kissa pystykierteellä

Tässä kävi äskettäin niin, että kollinvonkaleemme sairastui pahemman kerran ajautuen lääkityksestä ja hoidosta huolimatta niin pahaan kuntoon, että jäi vain se huonoin vaihtoehto.

Suruahan siitä seurasi kuin myös yksinäiseksi jääneen asukin mouruamista, mutta ei aikaakaan (reilu viikko) kun sukulaisilta löytyi luovutusikäisiä maatiaispentuja ja nyt yksi niistä vääntää kuperkeikkoja tuossa sohvalla. Tulokas näyttää kuvissa ihmeen paljon “edeltäjältään” vaikka onkin silminnähden vaaleampi. Sopua vanhempaan neitiin hierotaan vielä sähisten ja jyristen, mutta eiköhän tuo tuosta.

Nimi sille pitäisi keksiä ja ihan kaikkia ehdotuksia otetaan vastaan, jotta päätös olisi varmasti vaikea. Tällä hetkellä olemme sitä mieltä, että se olisi mallia kolli, mutta tyyppimerkintä saattaa vielä muuttua…

3 thoughts on “Nimetön kissi

  1. nelli says:

    kissi on mailman paras ja ihanin kissa!!!!!!!!!!!

    kissin oikea nimi on nelli.kissin idoli on koiramme nana.kissin mielestä paras juhla on joulu koska kissi rakasaa kaataa joulukuusi ja pyydystää niiden koristeita koska ei pyydystä hiiriä.kissi kasvaa kohta läpi valjaistaan.kissin hoitaminen on taitolaji.!kissin milestä on kivintä syöminen,nukkuminen,nanan niskassa roikkuminen ja joulukuusien kaataminen.

  2. nelli says:

    anteeksi luulin että pitää kommentoida omasta kissasta tietoja.kirjotampa siispä lisää pikku kisulistani…!

Comments are closed.