Vaatehuoneellinen lenkkareita

Crooked Tongues on ainakin minulle uusi tuttavuus lenkkarisivujen kirjavassa joukossa. Varsin runsaan sisällön joukosta jää mieleen ainakin The Shoe Crates -osio, johon tosikeräilijät saavat lähettää kuvia kokoelmistaan. Ne eivät ole mitään pieniä kokoelmia ne.

Yllättävästi yön pimeinä tunteina myös meidän taloutemme kengät järjestäytyivät olohuoneen matolle. Kuvasta puuttuvat kahdet sandaalit ja yhdet parvekkeelle piiloutuneet lenkkarit. Yhdet loppuunajetut sisätossut olin myös ilmeisesti heittänyt menemään.

ryhmäpotretti

Merkkilaskentaakin suoritin: Adidas 5, Nike 4, Puma 2, Asics 2, Reebok 2, Merrell 2, Reef 1, Etnies 1, Savier 1.

Epäilyjä hulluudesta voi tasoittaa toteamalla, että nämä yksilöt ovat sentään kaikki käyttöesineitä. Keräilijöihin on vielä matkaa ja kuluminen poistaa vanhimpia kappaleita hyllystä.

Alasivulla lymyää muutama yksilö tarkemmin kuvattuna.

Puma Rennbahn
Fillarinvalolla ympyröitynä Puma Rennbahnit.

onitsuka tiger
(Asics) Onitsuka Tigerit

*lisäys:* Tarkennetaanpa vielä sen verran, että nämä ovat kahden ihmisen kenkiä ja että ne eivät vie vaatehuoneellista (jota meillä ei ole). Noiden keräilijöiden kokoelmat saattavat oman huoneen vaatiakin.

2 thoughts on “Vaatehuoneellinen lenkkareita

Comments are closed.