Omppupomppu

Viime viikolla kotona kuului vaimea “Switch”:http://www.apple.com/switch/ kun nurkkiin muutti hopeanhohtoinen “PowerBook”:http://www.apple.com/fi/powerbook/. Töissä ja koulussa omenan kanssa on tullut touhuttua vuodesta 1996, joten tavallaan tämä oli vain viimeinen askel.

Ansiokasta tarinointia Macciin siirtymisestä ovat verkkoon tuottaneet ainakin “Myrskyn Janne”:http://www.myrsky.net/txtreader.aspx?d=switch ja “Unessa.netin Ville”:http://www.unessa.net/arki/2004/switch/, joten en ainakaan ensi hätään lähde moisia artikkeleita vääntämään.

Sen vaan sanon, että “Airport Express”:http://www.apple.com/fi/airportexpress/ on aika vänkä laite johtojen kätkemiseen ja musiikin siirtämiseen. Senkin sanon, että enpä ihmettele jos G5-kannettavaa saadaan vielä odotella tovin, G4:kin lämpeää ajoittain reippaanlaisesti.

Jos jotakuta kiinnostaa Pomin Pena kakkonen (233) polttavalla asemalla ja muistaakseni 6 gigan kovalevyllä niin täältä irtoaisi hiton halvalla. Tarkempaa tekniikan listaamista seuraa kunhan ehdin tarkastamaan.