Kalenterin pyörähdys

Takaisin olen minä ja kuukauden tauon jälkeen katson kauden 2004-2005 avatuksi. Eilen otin pientä tuntumaa tekstilaatikon täyttämiseen “Avokatsomon”:http://www.avokatsomo.com puolella. “Ultimaten MM-kisat”:http://www.ultimate.fi pyörivät sadekuurojen välissä/aikana ja pelaajia näkyy katukuvassa runsain määrin.

Alkukesästä tilattu uusi kamera, “Canon S60”:http://www.canon.fi/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/PowerShot_S60/ saapui ensimmäisen lomaviikon lopulla ja tähän päivään mennessä juokseva numerointi on ehtinyt tikittää jo melkein kahdeksansadan otoksen puolelle. Eiköhän sieltä jotain päädy kuvalokin puolellekin. Tarkempaa arviointia laitteesta seuraa lähiaikoina, “virallisia arvosteluja löytyy jo englanniksi”:http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s60-review/index.shtml. Lyhyesti voisi todeta, että se mahtuu taskuun, laajakulma on mainio ja ominaisuuksia (lue: säädettävää) riittää.

Matkailukohteiksi kertyi kuukauden aikana ainakin Vahto, Uusikaupunki, Pohjoinen Ahvenanmaa, Tampere, Lahti, Heinola ja loppukirinä Helsinki-Vantaa ja Budapest. Loman loppumisesta huolimatta pieniä viikonlopputapahtumia yritetään järjestää edelleen. Ensimmäisenä odottelee varjopuolimaraton jossain Aitolahden metsäpoluilla.