Kesäisia kuntoilumuotoja, osa 2

Eilen ultimate, tänään lenkkeily ja mäkijuoksu. Kohteenani oli vanha tuttu “urheilupuiston”:http://www.turku.fi/liikuntavirasto/liikuntapaikat/urheilupuisto.shtml lenkki. Uutena mausteena kytkin itseni lainassa olevaan sykemittariin (joku Polarin vanhempi malli), joka kertoikin leposykkeeni nakuttelevan hieman alle 60 lyönnin minuuttitahtiin. Pumppu toimii, siispä polulle.

Kolme kierrosta kulki 170:n keskisykkeellä ja polku oli varsin rauhallinen kansan valmistautuessa kakkosnelosen finaaliin. Mittarista löytyi myös ominaisuus, joka mittasi kuinka paljon syke tasaantui esim. minuutissa. Sain arvokseni nelisenkymmentä ja päätin selvittää onko se paljon vai vähän. (asiaa selvitetään edelleen)

Päätin lenkkini muutamaan ylämäkispurttiin, joiden myötä huomasin että voimien loppuessa sydänkään ei enää saavuta huippulukemia. Kävelin kotiin. Seuraavassa jaksossa kaupunkifestivaaliteutarointia.