Kesäbiisin anatomiaa

Kuuntelin tuossa juuri viime kesän hyttysiäkin sitkeämmän kesärenkutuksen _Rusketusraidat_ ja täytyy todeta, että näiden kesäbiisien puoliintumisaika on sitä luokkaa lyhyt, että jo vajaa vuosi tuo mukavasti perspektiiviä. Se oli aika hauska ja vaikkakin varmasti radioystävällisesti tuotettu niin myös kuulokkeilla irtosi lisäsävyjä.

Kesä 2004, ainakin yleisradion äksä soittaa kiukulla sitä mariaa. Soittavat ne kyllä tätäkin, joka on mielestäni just sopivasti pöntön, ärsyttävän ja ylituotetun välimaastossa. Sieltä pitää kesähitin ponnistaman.

Hey mama, this that shit that make you groove, mama
(hey) get on the floor and move your booty mama
(yaw) we the blast mastas blastin’ up the jamma
(hey) so shake your bambama, come on now mama

Black Eyed Peas: Hey mama

Mutta kesäloman loppuun valitaan Placebon Bitter end.