Urheiluruutu

Hjallis evästää sohvaperunoita näihin “joka vuosi niin ihmeellisiin ja erityisen jännittäviin”:http://www3.soneraplaza.fi/urheilu/artikkeli/0,2713,3062_211349,00.html MM-kisoihin. Muistinvarainen lainaus Toni Wirtasen shöystä Neloselta:

??Sanotaan, että suomalaiset ovat urheiluhullua kansaa. Ei ne mitään urheiluhulluja ole, ei ne ainakaan käy missään.??

Niin, eivät ainakaan Jokerien futispeleissä, ehe. Mutta sitähän se on, leijonien alkusarjahöntsäilyjä käydään ihmettelemässä baarien skriineiltä ja plasmoilta, mutta moni muu edullisempi, terveellisempi ja kiinnostavampi tapahtuma jää käymättä. Lievennykseksi lätkäväelle todettakoon, että näissä meneillään olevissa peleissä käytetään teknistä aikalisää (eli mainostaukoa) aikas hienojen lähikuvahidastusten näyttämiseen.

Tämä passiivihuligaani ottaa näillä sanoilla tavoitteeksi käydä katsomassa Hitti-Litin otteita “Kupittaan viheriöllä”:http://www.veritasstadion.com/ tulevalla futiskaudella. Siihen on sentään mahdollisuus neljä kaksi kertaa. Olettaen, että Litmanen ei mene rikki.

“Tulevan kauden säbätrendit”:http://www.sbandy.net/cgi-bin/namika/cm/pub/showdoc.p?docid=284&mymenuid=164 Lahden sählypoikien sivuilta.

3 thoughts on “Urheiluruutu

 1. Samuli says:

  Joo, Kupittaalle ehdottomasti – muitakin kuin Littiä katsomaan.

  FC Lahden vierailuiksi on Veikkausliigassa määritelty 10.5. (Interin kotimatsi) ja 2.10. (TPS:n kotimatsi). Mitkä ovat ne kaksi muuta kertaa?

 2. a says:

  Ne kaksi muuta kertaa ovat vahvasti kuvitteellisia, eli pehmenneen pään aiheuttamia. Cup-pelejä voi hyvällä tuurilla Turkuun sattua, mutta niitä ei tuossa alkuperäisessä “laskelmassa” ollut mukana. Kaksi on siis oikea määrä lahtelaisvierailuja.

 3. Samuli says:

  Oukei. Harmi. Toivoin, että olin lukenut sarjaohjelmaa väärin. Neljä kertaa olisi ollut paljon enemmän jalkapallotaituruutta kuin kaksi. No, näillä mennään…

Comments are closed.