Urheilijat ja kuntoilijat kokevat saman kohtalon

Joku espoolainen sisäpalloilujoukkue putosi eilen pronssiotteluun menettämällä kahden maalin johtonsa viimeisessä erässä ja tarkalleen ottaen viimeisellä sekunnilla. Tämä antaa mukavan mahdollisuuden purkaa sanoiksi ihmeen sitkeästi mieltä painaneen samanlaisen ottelunkäänteen viikonlopulta.

Viimeisellä sekunnilla meitäkin vastaan tasoitettiin ja siitä sitten otsaa irti laidanreunasta ja jatkoajalle. Tappio tuli vasta rankkareissa ja olo oli kuin espoolaisella, kuten nyt voin verrata. Paitsi että me hävisimme finaalin emmekä tehneet protestia vaan kättelimme voittajat ja poistuimme hallilta.

“Kuten Avokatsomokin toteaa”:http://digipelle.net/avokatsomo/arkisto/2004/04/06/2225/, liigapelin jälkikommentointi oli värikästä ja ratkaisurankkari näyttävä.