Siniharmaa Tummansininen albumi

Beatles ja Jay-Z yhdistyivät “nettihälinää ja mielenilmauksia aiheuttaen”:http://www.greytuesday.org/. Nyt myös “Weezerin”:http://www.weezer.com/ sininen debyytti ja J:n musta albumi yhdistyvät muodostaen “Jay-zeezerin”:http://www.jay-zeezer.com/. Tekijä ilmoittaa tiskijukkailleensa pari viikkoa, mikä selittää musiikilliset ansiot, jotka sinkoilevat kakofonian ja etäisesti kiinnostavan välillä.

(edit: Kiitos “kalamukin”:http://www.kalamuki.net/arkisto/2004/04/05/tummansininen_albumi/ havaitsen otsikon ottaneen vaikutteita siitä valkoisen ja mustan yhdistelmästä eli harmaasta. Tummansininenhän tämä on. Ja soppaan voisi vielä lisätä Weezerin Green Albumin vuodelta 2001.)

(edit2: ‘Dirt Off Your Shoulder (Surf Wax America)’ on itse asiassa aika pirteä remiksaus.)

Kyseisen tekeleen toinen lähdepuolisko Blue Album ilmestyy deluxe-versiona Suomessakin huhtikuun aikana samoin kuin Video Capture Device -DVD.

One thought on “Siniharmaa Tummansininen albumi

  1. kalamuki says:

    Olga hyvä vaan. Oikeastaan voisi perustaa nettipalvelun, missä voisi miksata albuumeja omien värimieltymystensä mukaan ja värikonsultit voisivat yhdistää voimansa musiikkiterapeuttien kanssa.

Comments are closed.