Hiljaisuuden katkaisija

Kehoon kertyvästä iltapäivän lämmöstä inspiroituneena ajatus harhaili terassille. “Viime vuonna sää salli jokilaivastovisiitin 20. huhtikuuta”:http://karamelli.com/kuvin/data/000159.html. Tänä vuonna ulkoilulenkki osui kelluvaan juottolaan tuossa lauantaina.

Aamuradiossa pohdittiin olisiko Suomen pitänyt tehdä oma maali eilisessä eurohokituurifinaalissa oman miehen istuessa jäähyllä ja pelin mennessä joka tapauksessa jatkoajalle. Se on kyllä typerryttävä tilanne, “meille”:http://www.team-17.net/ kävi kerran niin ja siinä meinasi tulla kiire liruttaa pallo omiin kun se ‘karkasi’ hyökkäyspäätyyn. Siitä maalista ei tehomerkintää irronnut.

Lopuksi sähkeet. Uusi “Tervomaa”:http://www.jonnatervomaa.com/ toimii. Movable Typen pellin alle asennettu “MT-Blacklist”:http://www.jayallen.org/projects/mt-blacklist/ kommentteihin ilmaantuneiden pillerimainosten jälkeen. “Kilpikin”:http://www.kilpi.com/ toimii, vaikkakin vähän eri tavalla kuin tuo Jonna. “Ruotsin innebandyfinaali”:http://www.innebandy.se/t1.aspx?p=19616&x=1&a=111087 oli mainiota viihdettä vaikka ‘Suomi’ olikin lähellä hävitä kamppailun.

3 thoughts on “Hiljaisuuden katkaisija

 1. Merten says:

  Kilpi toimii vähän samalla tavalla kuin sormi nieluun. Jotain tulee ylös.

  Tervonmaasta en tiedä.

 2. Shine says:

  Onneksi tilasin sen Tervomaan, mikäli uusin toimii. Olet kolmas joka vakuuttaa toimivuuden. Nyt en malta enää odottaa.

 3. antsi says:

  Kilpeä löysin marketin musaosastolta, sinkkumuodossa ja se liikkuu kyllä koko ajan siinä ruuanpalautus-hörönauru -vyöhykkeen rajoilla, mutta se on tässä tapauksessa viihteen märitelmä. Pitkäsoittoon en enää pysty venymään. Tämä riittäköön.

Comments are closed.