miten asioiden piti mennä

Perjantai. _Piti_ poiketa kaupungilla syömässä, mutta Itävallan kuningattaren yllättävän visiitin myötä päädyimme myös Klubille katsastamaan “Kaupunkiasennon”:http://www.kaupunkiasento.net/. Bändi svengasi, mutta tupakansavu ottaa koville jos jostain syystä ei litki rokkilimsaa suositeltavaan livemusiikkitahtiin.

Siitä jostain syystä sitten lauantaiaamusta hallille.

_Piti_ voittaa pari peliä ja nousta kolmoseen. Ei se ihan mennyt putkeen. Tai meni, mutta lähinnä pysty- ja vaakaputkeen ja vastavuoroisesti oman pään punaputkien sisään. Pelaaminen sentään maistui pitkän paussin jälkeen vaikka kävely vielä tänäänkin muistuttaa ankkataaperrusta.

_Piti_ vain käydä maaseudulla visiitillä, mutta pääsinkin latukoneeksi. Umpihankihiihto ei kuitenkaan ollut sitä mitä se armeijassa olisi voinut olla jos olisi hölmöillyt itsensä Lappiin ja hiihtovarustukseen. Hanki kantoi kiitettävästi ja tekniikka oli vielä motorisessa lähimuistissa viime vuodenvaihteesta. Kevätkeleillä ulkoilu toimii.