Sankariteot kutsuvat

!>http://karamelli.com/lokidata/nilkkapallo-thumb.jpg (kuvassa tuntematon esine nilkan seuduilla)! Tuossa puolentoista tunnin päästä lähden hakemaan tuntumaa sählypalloiluun seuran “kotisalilta”:http://www.vahto.fi/koulu.htm. Tämän vuoden palloilusaldo näyttää kahta harjoituskertaa, joten on jo aikakin. Tarkoitus olisi, että huomenna kello 11 en istukaan katsomossa vaan joko pureskelen grippiä vaihtopenkillä tai hölkkäilen hermostuneesti kaukalon sisäpuolella. Ennakoitu vähäinen vaihtopelaajien määrä aavistuksen pelottaa, liike täytynee korvata sijoittumisella.

Loukkaantuminen on usein kivuliaampi kuin sairastuminen, mutta lähes pelikuntoisena lomailu sairastelun jälkeen se vasta kipua tuottaakin – sitä henkistä laatua. Voin vain kuvitella miltä vastaava tyhjäkäynti tuntuu ammattilaisurheilijasta, kuten lähes ikiloukkaantuneesta “Hitti-Litistä”:http://www.finland-football.net/litmanen.asp.

Ehkä meillä on kyseessä vain kuntourheilu naamioituna kilpaurheilun kulisseihin, mutta pelaamme kuitenkin noususta maksimitasollemme kolmosdivariin, joten mahdollisuus suureen urheilujuhlaan roikkuu ilmassa.

Ja _oikeasti_ pelataan vain henkilökohtaisista pisteistä…

One thought on “Sankariteot kutsuvat

Comments are closed.