ps2 = c64

“net.nytin retroilujutusta”:http://www.mbnet.fi/net.nyt/juttu.aspx?id=260 ja kuusnepan latausajoista tulee mieleen kotona mököttävä PS2, joka kyllä toimii varsin vinhasti kunhan vain saa lämmetä arviolta vartin verran ja päkiä lukuvirheitä ruudulle. Olen kyllä selvittänyt huoltohinnan & -menettelyn ja sen jälkeen päätynyt itse avaamaan koneen päästäkseni vääntelemään sitä ainoaa säätöruuvia. Huolto maksaisi joka tapauksessa miltei uuden konepaketin verran ja huollosta palaisi sisuksiltaan vaihdettu tai uusi kone. Sonyn ansaintalogiikka pistää kieltämättä sapen sihahtelemaan.

net.nytin (ja mikrobitin) ulkoasusta sellainen havainto, että päädyttyäni juuri tuolle retroilujutun sivulle, en millään löytänyt net.nytin etusivulle vievää nappia. Miksi? Koska se on bannerin kokoinen ja näköinen, jolloin silmä jätti sen huomioimatta. Sisäänrakennettu mainosfiltteri.

Pitkäaikainen “MikroBitin”:http://www.mikrobitti.fi/ tilaukseni loppuu muistaakseni tähän kuuhun ja lehden 20-vuotisjuhlaan. Kyllä tuon uusimmankin lehden vielä lukaisi, mutta PC-kiinnostuksen yleisen lopahtamisen myötä myös MB saa jäädä. Vaikka onhan se säätäminen _joskus_ kivaa.